Deputatul PNL Timiș, Cosmin Șandru, trimis în judecată de DNA pentru corupție, un nou termen de judecată la Înalta Curte pe 5 septembrie

Deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru, a fost trimis în judecată de Direcția Națională Anticorupție la Înalta Curte de Casație și Justiție în luna iunie 2022 alături de fost șef al STPT și consilier județean al PNL Timiș, Nicolae Bitea, pentru dare de mită în dosarul AUR la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Florin Cîțu, așa cum puteți citi AICI.

Până acum în procesul care a început în instanță pe 28 februarie 2023 au fost patru termene, toate amânate în vederea administrării probelor sau în vederea audierii martirilor din dosar.

Cel mai recent termen de judecată a fost pe 23 mai 2023, iar instanța a amânat cauza pentru marți, 5 septembrie 2023 în vederea administrării probelor.

La intrarea la instanță din 23 mai, deputatul PNL de Timiș, Cosmin Șandru, a fost abordat de celebrul Marian Ceaușescu care i-a aruncat cuvinte grele.

Ce faci mă șpăgarule? Păi ce deputat ești tu, mă? Infractor, mă? Uitați-vă aici, șpăgarul. Dă bă banii înapoi. Nu vă e rușine? Șpăgarule. Tu ca deputat în loc să respecți Constituția tu o încalci mă spăgarule?  Nu vă e rușine mă borfașilor?“, a spus Marian Ceaușescu.

Pe data de 9 februarie 2023, Buletin de Timișoara vă informa în premieră și în exclusivitate asupra faptului că deputatul PNL Timiș, Cosmin Șandru, alergat de celebrul Marian Ceaușescu, după ce a fost trimis în judecată de DNA pentru corupție – “borfașilor“, așa cum puteți vedea AICI.

În context merită amintit faptul că Oana Dinulescu Șandru, soția deputatului Cosmin Șandru, este consiliera personală a șefului CJ Timiș, Alin Nica, care la rândul său este acuzat de Agenția Națională de Integritate de posibila comitere a trei infracțiuni, dosarul penal fiind deschis la Parchetul Curții de Apel Timișoara pentru conflict de interese, fals în declarații și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.

Totodată, firma lui Dumitru Dinulescu, socrul deputatului PNL Timiș, Cosmin Șandru, a câștigat o serie de contracte chiar cu administrația județeană, deși fiica sa este consiliera șefului aceleași instituții, dar și cu diverse primăriii PNL fapt relatat de redacția noastră în câteva rânduri, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole