Consilierul local PNL, Dan Diaconu, acuză conducerea primăriei că face același lucru ca peneliștii de la CJ Timiș – ia proiectele vechii administrații, adaugă niște slogane și gata bugetul

Consilierul local PNL, Dan Diaconu, acuză actuala conducere a primăriei Timișoara că nu prezintă public proiectul de buget pe anul 2022.

Fostul viceprimar susține că așa cum procedează în fiecare an, deși Dominic Fritz & co nu au apucat să realizeze decât un singur buget, va lua proiectele din “greaua moștenire“, va adăuga niște slogane și acela va fi bugetul.

“Bugetul autoritatii publice locale se aproba in 45 de zile de la publicarea legii bugetului de stat. Au trecut 42 de atunci. A vazut cineva vreun proiect de buget al Timisoarei? Intreb pentru un prieten ce conduce comisia de buget din Consiliul Local. In primaria de sticla il vom trece pe repede inainte, fara dezbateri, fara transparenta? Daca nu stiti ce sa scrieti in el … e simplu … ca in fiecare an, luati proiectele din greaua mostenire, adaugati niste slogane si gata bugetul“, a declarat Dan Diaconu.

Dan Diaconu nu a avut însă nicio poziție publică atunci când colegii săi peneliști de la CJ Timiș au luat proiectele vechii conduceri PSDobra și au prezentat proiecția de buget pe 2022 fără nicio rușine ca și cum ar fi proprii, așa cum Buletin de Timișoara arăta AICI.

Mai mult, șeful său pe linie politică, deja celebrul sătean Alin de la Dudeștii Noi, precum titulaturile maneliștilor, a ieșit recent într-o conferință de presă pentru a prezenta proiectul de reabilitare a conacului de la Foieni chiar alături de fostul administrator public al lui Călin Dobra, fostul președinte al CJ Timiș.

Deci, domnule Dan Diaconu, fiți consecvent cu susținerile! Sau nerușinarea peneliștilor de astăzi nu o vedeți?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole