PSD Timiș arată jalnic și își bate joc de timișeni– îl susține pe clujeanul Vasile Dâncu pentru un loc în Parlamentul European. Mai bine un ardelean decât un oltean

Liderii PSD Timiș și-a dat măsura incompetenței printr-o decizie șoc în privința candidatului pe care filiala îl va susține la alegerile europarlamentare.

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, din funcția de șef al Camerei Deputaților și Sorin Grindeanu din cea de ministru al Transporturilor, nu au găsit se pare niciun vorbitor de limbi străine în organizația județeană și au apelat la clujeanul Vasile Dâncu care vorbește engleza mai bine cu mâinile decât cu gura.

Cel mai probabil gruparea G&S își plătește anumite datorii pe spatele organizației județene a PSD Timiș și a fraierilor momiți ca să le închidă gura cu posturi care duc mai mult spre asistență socială.

Potrivit unui comunicat de presă, Biroul Politic Județean al PSD Timiș s-a reunit vineri pentru a lua mai multe decizii organizatorice în vederea pregătirii alegerilor europarlamentare care vor avea loc în luna iunie a acestui an.

Unul dintre cele mai importante puncte discutate a fost susținerea Organizației Județene Timiș a Partidului Social Democrat pentru un candidat la funcția de europarlamentar. În urma consultărilor din cadrul BPJ, s-a hotărât ca PSD Timiș să îl propună și susțină pe Vasile Dâncu pentru un loc eligibil la alegerile din 9 iunie. Vasile Dâncu, sociolog și profesor universitar, este vechi membru al Partidului Social Democrat, cu o bogată experiență politică: a fost senator, ministru în trei cabinete, dar și europarlamentar“, arată sursa citată.

Vasile Dâncu este alături de Sorin Grindeanu și Marcel Ciolacu parte din gruparea pe care fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, o acuză că a preluat nestatutar, cu japca, partidul după alegerile prezidențiale pierdute de Viorica Dăncilă.

Susținerea lui Vasile Dâncu vine ca urmare a discuțiilor pe care le-am avut cu colegii mei din interiorul PSD Timiș și din regiunea de vest. Vorbim despre un om cu o vastă experiență politică, despre un adevărat intelectual, un om care, considerăm noi, poate reprezenta foarte bine România la Bruxelles, un loc în care trebuie să se audă voci importante și curajoase”, spune președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole