CJ Timiș are o nouă organigramă – Alin Nica pregătește “ungerea“ sexy consilierei Loredana Lungu în funcția de șefă la Comunicare

Consiliul Județean Timiș are o nouă organigramă. Este cea de-a treia reorganizare de la preluarea mandatului de președinte al CJ Timiș de către Alin Nica (PNL).

Reorganizarea constă în reînființarea unei direcții și a unui birou pe care aceeași administrație județeană le-a desființat în martie anul trecut.

Este vorba despre Direcția de Investiții și Biroul de Comunicare. De asemenea, se reînființează și funcțiile de director de investiții și șef birou comunicare.

Scopul desființării celor două structuri a fost doar acela de a se scăpa de oamenii din conducerea lor, conform publicației Banatul Meu.

În plus, cei doi vicepreședinți ai CJ Timiș Alexandru Proteasa (PNL) și Cristian Moș (USR) primesc câte un post de consilier personal în plus.

Noua organigramă a Consiliului Județean Timiș a fost votată astăzi în plen cu 23 de voturi pentru ale PNL și USR. Au fost nouă voturi împotrivă ale consilierilor județeni PSD și Pro România, și trei abțineri, printre care o abținere a răzvrătitului USR din CJT, Raul Olajos. Lucrurile sunt cel puțin interesante la Biroul de Comunicare. Aici, trebuia să fie pusă șefă șexy Loredana Lungu, aterizată de la o sală de sport. Dar cum nu s-a putut din prima, biroul s-a transformat în compartiment, iar sexy Loredana Lungu deținea doar funcția onorifică de purtător de cuvânt al CJT“, mai notează Banatul Meu.

Reînființarea Biroului de Comunicare un cadou de Moș Crăciun

De la 1 ianuarie 2023, sexy consiliera Loredana Lungu va urca într-un final pe “scaunul” de șefă al Biroului de Comunicare. Decizia este una extrem de controversată pentru că desființarea inițială a funcției de șef birou comunicare a fost contestată în instanță, iar la Tribunalul Timiș exista două procese care sunt în derulare, fiecare decizie putând fi apoi contestată de una dintre părți, la Curtea de Apel. Sexy Loredana Lungu s-a erijat în toată această perioadă drept o persoană de mare influență în administrația județeană, doar că îi lipsea titulatura de șefă. Conform unor surse, Lungu a trecut la faza de mână dreapta a președintelui CJT, Alin Nica, asta după “pașaportarea” lui Iosif Nicoară alias Borsetă la Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Timiş“, completează Banatul Meu, care a publicat și o fotografie cu sexy consiliera lui Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole