Primăria Timișoara lucrează pentru extinderea de pe Calea Buziașului

Echipele lucrează și noaptea pentru impact redus – a declarat viceprimarul USR+ al Timișoarei, Ruben Lațcău.

TIMIȘOARA – 12 august

Lucrările vor fi finalizate în cât mai scurt timp, asigură viceprimarul care a mers pe șantier pentru a verifica lucrările executate de Societatea de Drumuri Municipale.

“Proiectul va fi realizat în două etape – în prima etapă vom extinde la 4 benzi segmentul de drum de la strada Magnoliei până la podețul de la limita administrativă a Timișoarei. E o porțiune de drum de doar vreo 387 de metri, dar așteaptă deja de 4 ani să ajungă de pe hârtie în realitate. Urmează să extindem și pistele și trotuarele pentru a le uni cu cele din Moșnița. Lucrările vor fi realizate în ritm accelerat, echipele SDM muncind atât ziua cât și noaptea, dar și în timpul weekendului. Vrem să minimizăm deranjul pe care îl vom aduce traficului rutier, și vom prinde din urmă proiectul de lărgire al DJ592 – continuarea Căii Buziașului”, a spus Ruben Lațcău.

Investiția este de peste 6.700.000 RON din bugetul local

“În contractul inițial aveam 8 luni, iar cu viteza crescută, lucrările la carosabil le vom putea termina în următoarele câteva luni. Investiția este de peste 6.700.000 RON din bugetul local. De asemenea, am făcut o cerere guvernului pentru fonduri suplimentare și aștept să văd dacă vom primi un răspuns pozitiv pentru alocarea respectivă”, a mai precizat viceprimarul USR+ al Timișoarei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole