VIDEO. Șeful PNL Timiș, Alin Nica, gata să devină Primul Pădurar la județului – costumul “verge“ ca verdeața de pe masă se potrivește cu pădurea fermecată de la Dudeștii Noi

Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, acuzat de Agenția Națională de Integritate în trei dosare penale privind un conflict de interese, fals în declarații și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, cunoscut la nivel județean la “Țăranul din Dudeștii Noi“, localitatea sa de domeniul și satul unde a fost primar 16 ani, și-a schimbat în ultima perioadă înfățișarea.

Astfel, de la îmbrăcămintea cu teniși și cămașă portocalie cum a fost surprins la o paradă ISU, a trecut la bretele tip “Pinocchio“, așa cum s-a îmbrăcat recent, spre stupefacția participanților care s-au adresat redacției noastre spre a semnala acest lucru.

Însă, cum nici poreclele de Țăranul din Dudeștii Noi sau Pinocchio, nu-l coafează prea bine, Alin Nica pare decis să devină Primul Pădurar al județului, deoarece mai nou are apariții cu vestimentații de o culoare care la sat la el se numește “verge“.

În prima fotografie de mai jos, Alin Nica participă la o acțiune la Muzeul de Artă, iar a două fotografie este de astăzi, 18 mai, iar alături de Alin Nica stă un alt “pădurar“, primarul PNL din Belinț, tot în “verge“, ca aranjamentul de pe masă, Laurențiu Târziu, declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate.

Primul Pădurar al județului chiar ar fi o idee excelentă deoarece la Dudeștii Noi, Alin Nica chiar a plantat o pădure aproape invizibilă, pe care o vede doar el, așa cum se poate observa în video-ul de mai jos, pădure pentru care au fost însă atrase fonduri europene, dosar pe care Agenția Fondului de Mediu a refuzat să-l pună la dispoziția redacției noastre în 2021, când l-am solicitat prin legea privind liberul acces la informații publice. Oare de ce?

La Dudeștii Noi s-a desfășurat recent o campanie de plantare cu voluntari, oare de ce? Ce se dorea să se acopere?

https://youtu.be/3iG7qKBbyO4

Recomandările noastre

Cele mai citite articole