Consiliera locală Paula Romocean aleasă președintă a USR Timișoara – actualul viceprimar Ruben Lațcău nu se află în Biroul Local de conducere al organizației

Paula Romocean, lidera grupului de consilieri locali a USR, a fost desemnată, prin vot, președinta organizației USR Timișoara.

Paula Romocean este absolventă a Facultății  de Știinte Economice din Timișoara și lucrează ca manager într-un grup de firme timișorean. A coordonat atât proiecte de construcție în domeniul industrial, cât și proiectul de reabilitare a unui imobil istoric emblematic pentru Timișoara.

Paula Romocean i-a mulțumit fostului președinte Sorin Șipoș care a ținut partidul unit și mobilizat și a reafirmat, după alegerile interne de sâmbătă, obiectivul filialei: câștigarea Primăriei și a majorității în Consiliul Local.

Administrația USR a Timișoarei, condusă de Dominic Fritz, a mișcat lucrurile, cu viteză, în direcția corectă, împreună cu timișorenii. Un singur exemplu: două școli noi începute în 3 ani în Timișoara, în timp ce în Cluj, zero în 20 de ani!  USR e partidul liberal autentic care susține clasa mijlocie și antreprenoriatul. PNL a ajuns doar un braț al PSD-ului, care va îngropa în taxe și impozite afacerile locale, dinamice și creative.  Nu e ușor să lupți cu sistemul PSD-PNL care a dat Timișoara pe mâna rețelelor clientelare și interlope pe care le curățăm azi. Dar arătăm în fiecare zi că se poate și câștigăm„, a spus Paula Romocean.

Dominic Fritz, primarul Timișoarei și președintele USR Timiș, a felicitat-o pe colega sa.

Paula Romocean e dedicată trup și suflet Timișoarei. Are un instinct politic fenomenal, o putere de muncă extraordinară și este respectată de colegii de partid, de societatea civilă și de mediul privat, de unde provine. Nu am nici un dubiu că ea va duce USR Timișoara la o nouă serie de succese electorale în 2024, ca președintă a celui mai puternic partid la Timișoara”, a spus Dominic Fritz.

USR Timișoara a ales și Biroul Local din care fac parte următorii: Micloşoni Vlad, Negrişanu Razvan, Bran-Walter Alexander, Militaru Rodica, Rusu Mihaela Paula, Grosu Raluca-Maria, Merean Ovidiu, Povară Sorin-Marius, Stana Răzvan-Ion, Jitaru Tommi Petrişor, Grigoruţă Alexandru, Belgun Ionuţ Valentin, Pavone Adela şi Şulți Roxana.

În conducerea filialei nu se mai regăsesc Sorin Șipoș, fostul președinte la organizației, Dan Reșitnec, șeful de cabinet al primarului Timișoarei sau actualul viceprimar Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole