Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău: am deschis Drumul Boilor, mai trebuie finalizate trotuarele și turnat stratul de asfalt pentru pista de biciclete

Viceprimarul USR al Timișoarei, Ruben Lațcău, a anunțat că a fost deschis Drumul Boilor, însă Compania Națională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) mai are de efectuat o serie de lucrări.  

Partea de carosabil este finalizată până la ultimul strat. Mai trebuie finalizate trotuarele și turnat stratul de asfalt pentru pista de biciclete. De asemenea, vor fi făcute umpluturile cu pământ de pe spațiul verde. Săptămâna viitoare vor fi instalate și toate semnele rutiere și finalizat marcajul în noul sens giratoriu cu Calea Moșnitei.  Amplasamentul intersecției cu centura a fost predat cătră CNAIR, care și-a luat obligația să execute relocarea canalului ANIF și bretelele de acces. Vor trebui să exproprieze suprafețele rămase, primăria deja predând o parte din terenul necesar. Odată finalizată această etapă, CNAIR va trebui să contracteze lucrările pentru sens, până atunci se va putea circula, dar intersecția cu centura este una destul de improprie“, a declarat astăzi Ruben Lațcău.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole