Viceprimarul PNL Cosmin Tabără arată cu degetul spre administrația Nicolae Robu în privința unui teren de fotbal: cam așa l-am găsit

Viceprimarul PNL al Timișoarei, Cosmin Tabără, lansează un nou atac la fostul primar Nicolae Robu.

Asta după ce luna decembrie 2021 spune că Nicolae Robu e frustrat că a pierdut funcția de primar.

Acum, mărul discordiei este un teren de fotbal de pe strada Mircea cel Bătrân pe care Cosmin Tabără spune că l-a găsit în paragină la preluarea mandatului.

“Timișoara, strada Mircea cel Bătrân… un teren de fotbal în paragină, un gard care stă să cadă peste oameni, o tribună în stare avansată de degradare… Cam așa am găsit acest imobil atunci când am fost responsabilizat cu bazele sportive. Exista, în plus, un studiu de fezabilitate în lucru, dar era pe cale de a fi abandonat. Lipsa bazelor sportive din oraș m-a determinat să încerc, împreună cu colegii din subordine, să dăm viață acestui loc părăsit. Am continuat proiectul de studiu de fezabilitate, i-am convins pe colegi de utilitatea lui și a fost aprobat. A fost cuprins în buget la capitolul “Investiții” și… sper că o vom realiza! Susținere să fie. Până atunci, după ce anterior Poliția Locală a pus în siguranță acel gard, în cursul zilei de ieri, a fost demolat. Urmează proiectul pentru demolarea clădirilor insalubre și care reprezintă un pericol pentru oricine, apoi licitația pentru proiect tehnic și execuție. Timișoara are nevoie de sport, sportul are nevoie de infrastructură!“, a scris viceprimarul PNL al Timișoarei.

În luna decembrie 2021, viceprimarul Cosmin Tabără a spus despre fostul primar că Nicolae Robu e frustrat că a pierdut funcția de primar.

În replică, Nicolae Robu i-a transmis lui Cosmin Tabără să-i fie rușine.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole