USR Timiș se opune construirii unui nou stadion la Timișoara – protest împotriva Guvernului: “PSD oferă timișorenilor daruri din banii lor – Timișoara nu se va lăsa cumpărată de fostul PCR“

Guvernul României s-a reunit, joi, la Timișoara, în premieră după Revoluție, unde a avut loc o ședință de Guvern extrem de importantă pentru viitorul dezvoltării județului.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că judeţul Timiş merită şi are dreptul să aibă parte de investiţii guvernamentale mari, pe măsura contribuţiei la sale PIB-ul naţional.

Şeful Executivului a anunţat în şedinţa de Guvern demararea procedurilor pentru construirea Institutului Regional de Oncologie, construcția noului stadion de fotbal și deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei cu Ungaria, la Beba Veche.

În replică, USR Timiș a anunțat că se opune construirii noului stadion al Timișoarei și a organizat un protest pe trotuarul de vis-a-vis de Palatul Administrativ unde avea loc ședința de Guvern.

Protestatarii au fost paşnici, nu au scandat nimic, doar au afişat trei pancarte cu acelaşi mesaj – ”Tăiaţi pensiile speciale”.

Doi dintre protestatari au îmbrăcat costume naţionale, mai lipsea Țăranul de la Dudești, Alin Nica, noul bufon de la Curtea lui Dominic Fritz, şi au avut, pe o tavă, marginile unui colac pentru a-l întâmpina pe premierul Marcel Ciolacu.

Mai mult, într-un comunicat de presă USR Timiș susține că prin acest gest “PSD oferă timișorenilor daruri din banii lor“.

Culmea cinismul este să furi banii timișorenilor după care să le promiți daruri din banii furați. Asta a făcut guvernul Ciolacu. A băgat mâna până la cot în banii Timișoarei și au oprit pentru bugetul 2024 la București 150 de milioane de lei din taxele și impozitele voastre, iar acum ține la Timișoara o ședință electorală în care promite una și alta din acești bani. Timișoara nu se va lăsa cumpărată cu banii luați chiar de la timișoreni. Cine mai crede guvernul Ciolacu care nu s-a ținut de nicio promisiune, ba dimpotrivă și le-a încălcat pe toate? Fiecare timișorean are azi mai puțini bani în buzunar ca în 2020 din cauza acestui guvern.  Au promis că nu vor crește taxele și impozitele și le-au mărit. Au promis că vor ține în frâu inflația și au crescut inflația ca să mărească veniturile la buget pentru sinecuri și pensii speciale. Unde a mai ținut Marcel Ciolacu ședințe electorale în prag de alegeri? Niciunde. Am spus deja că miza uriașă pe 9 iunie este ca PSD, care înseamnă pentru români confiscarea Revoluției, corupție, violență politică, taxe și prețuri mari, să pună mâna și pe Timișoara și Timiș. Și nu trebuie să-i lăsăm. Timișoara poate să facă din nou diferența pe 9 iunie și să demonstreze țării că este un oraș cu oameni liberi, care nu se lasă cumpărat nici de fostul PCR“, se arată în comunicatul de presă, halucinant, al USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole