Alin Nica criticat de un deputat PNL de Brăila: aveați obligația să respectați statutul partidului și să organizați alegeri corecte

Deputatul Alexandru Popa îi adresează președintelui interimar al PNL Timiș un mesaj în care critică modul în care este condusă filiala.

Ați eliminat oameni care au muncit ca dumneavoastră sa ajungeți președintele CJ Timiș

“Sunteți  președintele interimar al PNL Timișoara, dar si al PNL Timiș, si aveați obligația să respectați statutul partidului( măcar pentru valorile pentru care v-ați înscris în PNL), și sa organizați alegeri corecte. Ați eliminat de pe convocator membrii de partid pe  care nu îi puteți manipula, cu sutele. Oameni care au muncit, ca dumneavoastră sa ajungeți Președintele CJ Timiș. Ați convocat la ore diferite conferința județeana de alegeri( sa ajungă la timp doar cei care votau cum doriți dumneavoastră). Nu v-a reușit. Ați schimbat în ultima clipă locul de desfășurare ( în sediul Filarmonicii), pentru a putea invoca faptul ca nu se poate păstra distanța socială, în cazul în care veneau si alți membrii PNL decât cei ai dumneavoastră”, scrie Alexandru Popa.

Scenariu premeditat

“Când ați vazut ca nu merge, ati plecat si ati chemat poliția si DSP. Tot acest scenariu a fost premeditat. Ati provocat un scandal rușinos, iar acum dați vina pe Președintele PNL si pe “apropiatul lui Orban”, ministrul Adrian Oros. Apropo, Dl Oros nu a intrat deloc în sala si a plecat cand dumneavoastră ati declanșat scandalul. Împreună cu Ben Oni Ardelean, Marilen Pirtea si Gh Falca, jenați de situația penibilă pe care ati creat-o”, a precizat parlamentarul liberal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole