Fostul șef al CJ Timiș, Călin Dobra: actualul vicepreședinte USR al CJ Timiș este inexistent – un trepăduș

Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, a declarat în cadrul unui emisiuni la Sursa de Vest că actualul șef PNL al CJ Timiș, Alin Nica, nu își respectă funcția pe care o deține și nu își înțelege rolul și demnitatea publică.

Am participat recent la Festival Vânătorilor și Pescarilor și Consiliul Județean care a fost și susținător financiar nu a fost reprezentat decât de mine din simpla postură de consilier județean și eu practic am fost din respect pentru oamenii de acolo. A fost în schimb prezent președintele Consiliului Județean Csongrad, care este și președintele Camerei de vânătoare a județului maghiar. Nu a fost însă prezent omologul din Timiș, nici măcar un vicepreședinte, este o chestie de respect față de funcția respectivă, față de funcția de președinte al județului, trebuie să o înțelegi foarte bine, trebuie să înțelegi că din momentul în care ești pus de oameni pe acel scaun trebuie să fi în mijlocul lor și să reprezinți județul. Nu mai ai viață personală, ci ai această responsabilitate publică față de județ. Eu așa am fost“, a declarat Călin Dobra.

Fostul șef al CJ Timiș nu l-a uitat nici pe actualul vicepreședinte USR al CJ Timiș, Cristian Moș, despre care spune că are o activitate inexistentă.

Actualul președinte, cu un vicepreședinte USR inexistent, e spectacol, așa să tot ai asemenea vicepreședinți, pentru că dacă vă aduceți aminte în 2020 când era campanie electorală, făcea iureș, mașinuțe pe Facebook, demonstrații, mă făcea mincinos, e amicul meu, deci nu-i problemă, pot să îi și aduc aminte lui Moș să se uite la emisiune dacă nu mă urmărește acum, dar în momentul acesta e inexistent, e inexistent, s-a terminat, a făcut demonstrații în campania electorală și acum e inexistent. Și nu o să uit memorabilă chestia, când am făcut un video și am demarat proiectul de drum Bazoșu Nou- Bazoșu Vechi, și eu am făcut video de la Bazoșu Nou că acolo erau utilajele și începeau decopertarea terenului pentru că era un drum de pământ. Actualul vicepreședinte pentru că atunci era doar trepăduș politic că făcea demonstrații, ce a făcut: s-a dus în capătul celălalt al drumului, la Bazoșu Vechi, și a filmat pe acolo că eu dezinformez, că mint, că nu e niciun utilaj, și punea mașinuțe pe acolo, mașinuțe de desene animate, deci demonstrații din astea de Facebook. Cred că a prins demonstrația, dar atât, la nivel de vicepreședinte“, a mai spus Călin Dobra.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole