Raul Ambruș, președintele ales al PNL Timișoara face apel la oprirea execuțiilor politice

“Dragi prieteni, vă mulțumesc pentru susținere!”, așa își începe mesajul de pe Facebook președintele ales al PNL Timișoara, Raul Ambruș.

Acesta anunță că la nivelul PNL Curtea de Arbitraj va judeca cele întâmplate la Timișoara cu ocazia alegerilor, dar și ulterior.

“Efortul vostru din ultimele săptămâni nu a fost în zadar și astăzi Curtea Arbitraj a PNL a acceptat spre judecare cazul nostru de la Timișoara și va lua o decizie în cel mai scurt timp posibil. Noi am cerut să se constate invaliditatea noului Birou Local Interimar al PNL Timișoara, aprobat de BPJ interimar după alegerile din 3 iulie, având în vedere că ceea ce s-a întâmplat la Sala Capitol a fost statutar și exista deja un Birou Local legitim și ales prin voința membrilor săi. Voi apăra PNL Timișoara până la capăt pentru că voi toți meritați orice sacrificiu, iar adevărul și dreptatea trebuie să fie scoase la lumină”, transmite președintele ales al PNL Timișoara.

Apel la oprirea execuțiilor politice

“Cred că este momentul să fie acceptat rezultatul alegerilor din 3 iulie și este necesară oprirea prigoanei de mâine, când zeci de membri PNL Timișoara sunt convocați pentru a fi pedepsiți doar pentru că au fost prezenți în sala cu ocazia alegerilor. Trebuie să avem încredere în forurile statutare ale partidului și nu cred că este benefic să ajungem la alte contestații sau decizii pe care am putea ulterior să le regretăm”, mai spune Raul Ambruș.

Dialogul, sigura cale de urmat

“Sper să existe maturitatea politică necesară pentru a deschide căi de dialog și a nu pune partidul în alte situații regretabile”, își încheie consilierul local mesajul.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole