USR Timiș: Peneliștii au supt banul public – prejudiciu de 32 de milioane de euro adus Primăriei Timișoara în timpul mandatului “ultra cinstitului“ Nicolae Robu

USR Timiș susține într-o postare pe Facebook că la nivelul primăriei Timișoara a fost produs un prejudiciu imens pe timpul mandatului lui Nicolae Robu, care arată  proasta administrare a resurselor publice de către PNL Timiș.

“PNL Timiș a adus un prejudiciu de 32 de milioane de euro la nivelul Primăriei Timișoara în timpul mandatului ultra cinstitului Nicolae Robu. Din valoarea totală a prejudiciului de 161.839.884 de lei (> 32 milioane de euro), doar 524.594 de lei au fost recuperați (puțin peste 100.000 de euro), în vreme ce 44.659.278 de lei ( aprox. 9 milioane de euro) au fost șterse cu buretele“, susține USR Timiș.

Camera de Conturi a constatat mari probleme

“Acesta este încă un exemplu de proastă administrare a resurselor publice dat de PNL Timiș. Singurele instituții blocate sunt cele din care peneliștii au supt banul public și au rămas cu datorii imense. Acum, nemaiavând acces la fonduri, încep să arunce cu acuzații fără fond. Camera de Conturi a constatat la nivelul Primăriei Timișoara, în perioada 2012-2021, o diferență de recuperat în valoare de 116.656.012 de lei. Ținem să-i dezamăgim pe peneliștii care recurg la manipulări ieftine și să le aducem la cunoștință că USR este aici să reformeze societățile din subordinea Primăriei“, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole