Președintele PNL Timiș, Alin Nica, își acuză partenerii de la USR+ de rea-credință și spune că alianța nu are semnat niciun protocol

Președintele PNL Timiș, Alin Nica, a spus astăzi, într-o conferință de presă, că între PNL și USR+ nu există o hârtie scrisă, ci există mai mult o înțelegere verbală. Acesta acuză proasta colaborare cu USR+ și conducerea primăriei.

“Suntem tratați cu răutate și rea-credință. La Primăria Timișoara între Cosmin Tabără și Dominic Fritz nu există o colaborare cum avem cu Cristian Moș la Consiliul Județean. Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu domnul Cristian Moș și am găsit un adevărat partener de alinață. Ne consultăm permanent, înainte de fiecare dată înainte de plenul CJT. Lucru pe care din păcate nu îl constat că există și la nivelul Consiliului Local Timișoara. Acolo se presupune susținerea noastră ca fiind implicită și de multe ori suntem luați prin surprindere de anumite acțiuni total necoordonate, luate de colegii de la USR+. Punem acest lucru pe seama lipsei de experință politică și administrativă, care este zero la colegii nostri, dar sperăm până în ultima clipă ca aceștia să înțeleagă că de unii singuri nu pot rezolva toate problemele și noi suntem aici să îi ajutăm. Dacă vor să ia această mână întinsă foarte bine, dar nu, noi ne rezervăm dreptul de a spune oricând aceste lucruri. Cu primarul am propus să ne întâlnim regulat, am vorbit ultima dată, cred în august sau în iulie și ne vom vedea săptămâna viitoare, pentru a relua întâlnirile“, a spus Alin Nica.

Problema Raul Ambruș

“Sper ca Raul Ambuș să nu voteze proiectul de mărire a taxelor și impozitelor locale. Nu este un bun liberal și la alegerile pentru Timișoara și-a arătat măsura. Nu este de ceea aveam nevoie acum. Acum este suspendat alături de ceilalți 18 colegi. Am avut o relație apropiată, dar este un produs al fostei conduceri“, a mai precizat președintele PNL Timiș, Alin Nica.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole