Timișorenii îi aruncă oala de noapte în cap șefului PNL Timiș: Nica ești și tu un jeg – un nesimțit – șobolănel – trădător – dezamăgire totală

Șeful PNL Timiș, Alin Nica, a fost luat pe sus de timișorenii nemulțumiți de atitudinea sa și a partidului pe care îl conduce în privința colaborării cu USR în Timișoara.

Dudeșteanul a anunțat că din perspectiva sa alianța pe Timișoara cu USR nu mai există.

Declarația a fost făcută la televiziunea Europa Nova și citată de debanat.

”(…) Și dacă spuneți că am rupt alianța, DA, am rupt alianța cu cei de la USR.(…) În momentul de față, de facto alianța nu mai există”, a declarat Alin Nica.

Primul care a avut o reacție a fost deputatul Claudiu Chira, care a fost propus pentru excludere din partid în urmă cu câteva luni, deoarece este un aprig opozant al regimului Alin Nica.

“Iată că a reușit să își îndeplinească visul de a putea fraterniza „big time” cu PSD-ul!, a scris pe Facebook, Claudiu Chira, așa cum a relatat și Buletin de Timișoara.

Comentariile timișorenilor la declarația lui Alin Nica nu s-au lăsat așteptate și oala de noapte s-a răsturnat în capul șefului liberalilor din Timiș.

“Nica,esti si tu un JEG,regret nespus ca vam votat,promit ca nu am sa mai fac asta nici o data“, este caracterizarea făcută de M.G.

“Tradatorul PNL sa plateasca in frunte cu Groza, Gherbel, Gorghiu AFARA carma in curand va veni peste ei Rusine!! sa vina in fata oameni corecti, curati si competenti!! Nu sfocati pe cei corecti si buni nerusinatilor!!“, scrie E.P.

“Ha, ha! Nu a fost niciodată alianță. Ca tot PNL-ul, v-ați aliat cu PSD să sabotați tot ce mișcă în Timișoara“, este comentariu lui I.V.B.

“Aline Nica ,ti-ai luat-o la greu, nu te saturi; numai nesimtit sa fii sa nu te afecteze jignirile si comparatiile pe care le-ai primit din plin; daca veti colabora cu psd in Timis nu veti mai pupa voturi vecii vecilor;5% va fi mult…“, a comentat V.B.

“Foarte bine PNL mergeti la PSD unde va e locul ca PSD“, a scris D.V.

“Da’ ce sa-ti spun, ca parca pina acum si colaborat ! Mai șobolănel, ce mai face #echipacastigatoare ? Am auzit ca isi face Orban partid nou, o sa rămîneți voi, pnl&#echipacăstigatoare mai puțini in parlament ca AUR si o sa va mai asculte gaia ! Casa de piatra in mariajul cu psd, ati înfrînt“, este de părere R.R.

Arunci cu cacao și tot timpul ați uitat că conduceți instituții pentru populație, ci nu pentru voi. Este clar ce ați urmărit tot timpul. Toate partidele vechi au același interes, a scris V.S.

“Ca tare ai colaborat până acum. Interesele voastre de partid sunt mai presus de interesele acestui oraș“, a comentat C.D.M.P.

“Succes cu psd ,așa zisul vostru dușman. sunteți o dezamăgire totală“, scrie și E.Z.

“Stai linistit Aline ca in ultimul an doar asta ai demonstrat. Poti recunoaste ca dupa ce ati pierdut alegerile locale, frustrarea si-a spus cuvantul in PNL. Ati lovit si acuzat USR-ul zilnic si nu ati pus mana sa faceti ceva. Parca erati in opozitie…“, este de părere S.T.

“Ce bine ca ne-a anunțat ,chiar nu ne-am dat seama ca nici nu a existat“, a scris A.C.

“Normal, doar PNL + PSD = ❤“, a comentat L.L.

“Echipa castigatoare cica😂😂😂Mai bine cu psd… Acolo ai și neamuri😂😂“, a comentat F.F.

“Demisia urgent ca ești praf,robu2!!!“, este de părere D.C.

“Tradator de ultima speta ce esti, votul meu nu-l mai pupi nici sa stai in limba….“, este acuzația lui D.O.B.

“S-a vazut de mult ca nu vreti sa colaborati cu primarul ! Mai bine va intelegeti cu PSD . USL2.0 jarul e al vostru . Sa te mai voteze doar membrii PNL si nici aia multi , te-ai dus pe copca , trist si dezamagitor pentru cetateni …“, a scris N.S.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole