Deputatul PNL Timiș, Claudiu Chira: Alin Nica a reușit să își îndeplinească visul de a putea fraterniza „big time” cu PSD-ul

Deputatul PNL Timiș, Claudiu Chira, cel care face parte din echipa fostului președinte al PNL, Ludovic Orban, a criticat o declarație făcută de PNL Timiș, Alin Nica, la postul Europa Nova, citată de debanat, în care dudeșteanul a spus că a rupt alianța cu USR la Consiliul Local Timișoara.

”Legat de ruperea alianței, domnului Tabără dacă ar putea i-ar da să ascută creioane. L-ar pune să fie doar personaj decorativ. Nu ne consultă la luarea deciziilor importante, cum e majorarea taxelor și impozitelor locale, majorarea prețurilor la bilete și abonamente STPT, majorarea prețului la gigacalorie la Colterm sau strategia privind locurile de parcare din oraș. Sunt foarte importante și nouă ne e ciudă pe ei, că nu ne consultă, ne trezim cu articole din presă când aflăm. Asta nu e colaborare loială, nu este ceea ce considerăm noi că e o alianță funcțională. Și dacă spuneți că am rupt alianța, DA, am rupt alianța cu cei de la USR în momentul în care ei uită de interesul timișorenilor. Atunci căile noastre se despart. În prezent văd că sunt mai interesați de funcții decât de a rezolva problemele. Ca să vedeți cât sunt de meschini, ei ar prefera în locul unei alianțe stabile PNL – USR la Consiliul Local Timiișoara să facă o alianță din asta pe la spate, profitând de această slăbiciune temporară din tabăra noastră, nu putem să-l eliminăm așa pe domnul Ambruș, și să numească oameni ai domnului Ambruș, acei bătăuși care au făcut rău Timișoarei, în poziții din consilii de administrație. În momentul de față, de facto alianța nu mai există”, a declarat Alin Nica.

În replică, deputatul Claudiu Chira, care alături de consilierul local Raul Ambruș, sunt cei mai vocali opozanți ai regimului Alin Nica-Dănuț Groza instalați în fruntea PNL Timiș, a spus că o colaborare cu PSD era visul actualului șef al liberalilor timișeni.

“Iată că a reușit să își îndeplinească visul de a putea fraterniza „big time” cu PSD-ul!, a scris pe Facebook, Claudiu Chira.

Declarația deputatului liberal vine și în urma negocierilor care au loc la nivel național și perspectiva ca PSD să intre la guvernare alături de liberali sau să îi sprijine din Parlament.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole