Un bețiv din Timiș a fost filmat când lovește de mai multe ori cu mașina un alt autoturism în care se aflau două persoane

Polițiștii din Periam efectuează cercetări față de un bărbat, de 62 de ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”, „distrugere” și „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice „. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Ieri, bărbatul ar fi condus un autoturism pe DC 30, iar între localitățile Periam Port și Periam ar fi intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau doi bărbați. Acesta a plecat de la locul accidentului. Bărbatul de 62 de ani, a fost prins în localitatea Periam și condus la sediul secției pentru audieri.

Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea și alte violențe”, „distrugere” și „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole