Senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu făcută praf de liberali în urma unei postări: unghii vopsite și coafuri a însemnat mandatul din fruntea PNL

Senatorul PNL de Timiș, Alina Gorghiu, a fost făcută praf de mai mulți liberali pe pagina sa de Facebook în urma unei postări prin care cerea voalat demisia lui Ludovic Orban din fruntea PNL.

“Aud că sunt lideri de partid care spun că și-ar da și viața pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ți se termină mandatul, nu e sfârșitul lumii. Hai să nu facem o drama din asta! Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbești despre cum te sacrifici.😉 PS: ghiciți voi cine e liderul care se vrea canonizat, este mesajul de la care a plecat totul”.

Unul dintre cei care au comentat postarea face parte din PNL Sector 3 și îi răspunde vicepreședintelui Senatului în felul următor:

“O viață pentru Alina Gorghiu în fruntean PNL a însemnat unghiii vopsite, coafuri făcute, rochii aranjate și tocuri cui. Cred că estă la ani disatnță față de cel mai performant președinte pe care acest partid îl are și îl va avea și după 25 septembrie, este mesajul lui Petruț Gheorghiță”.

Într-un alt mesaj senatorului i se bate obrazul.

“Scumpa doamna, ma faceti sa ma indoiesc ca aveti obraz! Ati adus PNL la 16%!”.

Un alt fan îi atrage atenția că liderii PNL nu se preocupați de viața reală.

“Pe cine credeti ca intereseaza subiectul asta? Sunt probleme stringente de rezolvat care stagneaza iar preocuparea e lupta interna! Viitorul nu suna prea bine indiferent cu cine va fi la sefie!”.

Alin Gorghiu este trimisă la muncă.

“Doamna Alina Gorghiu eu zic sa va retrageți în avocatură, la munca, nu la trandaveala în parlament. Unde luați o cârcă de bani nemunciți”.

Promisiunile din campanie, doar vorbe goale, îi transmite un alt fan.

“Sunteti preocupați numai de lupta interna , în campania electorala multe promisiuni , acum constatam ca au fost doar vorbe goale….( vezi prețul la combustibil , preturile alimentelor , alocatii , pensii , salarii mărite, pensii speciale etc ) PS : economia duduie doar pentru pensiile speciale ? Întreb pentru un prieten.. ”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole