Timișoara: La un pas de o nouă dramă din cauza unei dezinsecții cu insecticid în zona Soarelui – 2 adulți și 3 copii transportați la spital cu probleme de respirație

ISU Timiș informează că în data de 17.02.2022, ora 13:56, în urma apelului primit pe S.N.U.A.U 112 că forțele speciale au fost solicitate la o intoxicație cu insecticid în Timișoara, str. Astrilor nr. 24.

“Au fost alertate următoarele forțe: o autospecială de stingere; un echipaj CBRN; un echipaj SMURD; 3 ambulanțe SAJ. După ce a fost efectuată o dezinsecție într-un apartament, 2 adulți și 3 copii au intrat în interiorul acestuia. Bărbatul a acuzat dificultăți în respirație. Echipajele ajunse la fața locului au ventilat camerele apartamentului și apartamentele învecinate. În urma măsurătorilor efectuate de către echipajul CBRN, nu au fost detectate substanțe toxice. Cele 5 persoane au fost transportate la spital pentru evaluare medicală“, transmite ISU Banat.

La începutul lunii februarie acest an patronul firmei care a realizat deratizarea în Complexul Studențesc, în urma căreia o femeie şi doi copii au murit, a fost condamnat definitiv pentru omor din culpă. Detalii AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole