Acțiune a polițiștilor din Timiș în minivacanța de Mica Unire: 93 de permise de conducere reținute și 22 de persoane prinse în flagrant delict

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, împreună cu celelalte instituții ale statului cu atribuții în asigurarea ordinii și liniștii publice, au desfășurat, în perioada 20 – 24 ianuarie, în sistem integrat, acțiuni în județ, atât pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea faptelor antisociale, cât și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Astfel, zilnic, peste 200 de polițiști au fost la datorie, pe raza întregului județ. Aceştia au intervenit la 219 evenimente, dintre care 200 au fost sesizate prin apel la 112. De asemenea, au fost constatate din oficiu 19 infracţiuni, dintre care 16 la regimul siguranței rutiere. 

În urma activităților de investigații, au fost prinse în flagrant delict 22 de persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni. Totodată, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, polițiștii au aplicat 1.077 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 342.529 de lei, dintre care 196 sunt avertismente. Pentru prevenirea accidentelor rutiere și fluidizarea traficului, polițiștii rutieri au fost prezenți în teren, în urma verificărilor efectuate fiind reținute 93 de permise de conducere și retrase 29 de certificate de înmatriculare„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii vor acționa pe raza întregului județ, pentru prevenirea faptelor antisociale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole