Timișoara: concert Blazzaj la FABER, sâmbătă – cu ocazia lansării albumului Întoarcerea Omului Furnicar -14 povești muzicale noi pline de funk

Blazzaj lansează printr-un concert eveniment albumul pe dublu vinil: Întoarcerea Omului Furnicar, în 14 octombrie, la FABER. 14 povești muzicale noi pline de funk, viniluri de vânzare cu autografe, poze și discuții.

La 20 de ani de la ultimul album, Blazzaj desenează pe portativ un alt peisaj.

Fanii muzicii experimentale sunt invitați să fie printre primii care ascultă live cele 14 piese noi despre o lume nouă: Ecusonul, Ograda, Spirala, Spre stele, Plusunu, Pierderi de frecvență, Zid, Vis, Ghetoul de aur, Orașul, Soldații de funk, Rindeaua, Funkside.

Accesul în locație se va face de la ora 20, iar concertul începe de la 21.

Albumul pe vinil va fi disponibil la FABER în ziua concertului la prețul de 160 lei.

Copiii sub 10 ani au acces liber, dar pot participa la eveniment doar însoțiți de un adult, dar nu se recomandă participarea la eveniment cu animale de companie.

Călătoria funk a trupei Blazzaj a început în 1998, când un grup de muzicieni provenind din  diferite genuri muzicale (de la jazz, la muzică clasică și până la hardcore) au inventat un dispozitiv complex, plin de dinamism și culoare, alimentat cu explozii de energie, scris în oglindă și citit BLAZZAJ.

Clădiri și mâini ce dansează, ghetouri de aur, orătănii personificate, sarcasm, umor și visare – se regăsesc toate în poveștile Blazzaj, o trupă în permanentă schimbare, ce aduce cu fiecare apariție prospețime și energie în peisaj. În prezent, ”echipajul” trupei arată astfel:

Valentin Potra – tobe

Alexandru Pascu – bass

Gabriel Almasi – chitară, synth

Petrică Ionuțescu – trompetă, clape

Lucian Nagy – saxofon, instrumente de suflat

Octavian Horvath – voce

FABER este un centru cultural independent a cărui activitate e menită să contribuie la consolidarea industriei creative din Timișoara.

STPT face angajări – sunt căutați electricieni

STPT face angajări.  “În prezent, echipa noastră caută colegi dedicați pentru funcția de ELECTRICIAN“, arată societatea. DACĂ AI: studii medii în profilul electric sau atestat profesional (absolvenți de liceu sau…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole