Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Moșnița Veche

Delgaz Grid anunță că miercuri, 23 martie, se sistează alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Moșnița Veche. Măsura este necesară pentru cuplarea unei noi rețele de gaz de presiune redusă la sistemul de distribuție.

Se sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, în localitatea Moșnița Veche, începând cu ora 9:00, pentru consumatorii de pe străzile: Armoniei 1, Armoniei, Prieteniei, Amiciției, Concordiei, Frăției, Politeții, Scaramoush, Traian Vuia, Bolero, Domino, Arlechino, Recaș, Jimbolia, Tomnatic, Ciacova, Făget, Lugoj, Deta, Livezile, Bogda, Dumbrava, Beba Veche.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21:00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Jandarmii au scos un șarpe din Giroc

Astăzi, în jurul orelor 10.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a intervenit în urma unui apel telefonic la 112 prin care era semnalată prezenţa…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole