Delgaz Grid sistează alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Moșnița Veche

Delgaz Grid anunță că miercuri, 23 martie, se sistează alimentarea cu gaze naturale pe mai multe străzi din Moșnița Veche. Măsura este necesară pentru cuplarea unei noi rețele de gaz de presiune redusă la sistemul de distribuție.

Se sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, în localitatea Moșnița Veche, începând cu ora 9:00, pentru consumatorii de pe străzile: Armoniei 1, Armoniei, Prieteniei, Amiciției, Concordiei, Frăției, Politeții, Scaramoush, Traian Vuia, Bolero, Domino, Arlechino, Recaș, Jimbolia, Tomnatic, Ciacova, Făget, Lugoj, Deta, Livezile, Bogda, Dumbrava, Beba Veche.

Reluarea serviciului de distribuție a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21:00. Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

Probleme cu apa la Lovrin

Aquatim anunță că pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută. „Lucrările…

M 49 va opri și în stația Kaufland de la Dumbrăvița

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara (SMTT) a luat act de solicitarea Unității Administrativ Teritoriale Giarmata. În consecință, a dispus înființarea unei noi stații pe traseul…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole