Timiș: Emoția revederii lui Sorin Grindeanu l-a transformat pe subprefectul liberal Ovidiu Drăgănescu în agramat. Funcția de vicepremier i-a dat mari bătăi de cap

Subprefectul liberal Ovidiu Drăgănescu a simțit nevoia de a puncta pe pagina sa de Facebook istorica întâlnire cu delegația PSD care a avut loc ieri la Palatul Administrativ.

O întrevedere cu Sorin Grindeanu, Alfred Simonis și Călin Dobra, așa cum îi vedem în imaginea alăturată, se pare că a produs un val emoțional puternic din moment ce subprefectul Ovidiu Drăgănescu s-a pierdut cu firea și a scris greșit, sau poate intenționat greșit, funcția vicepremierului din Timiș.

Nu îl suspectăm pe Ovidiu Drăgănescu de prostie, și, deși redacția noastră a remarcat greșeală încă de aseară, i-am dat răgaz să o modifice, deoarece am considerat că poate graba sau neatenția au jucat un rol important. Cum nu a făcut-o, ne permitem să-i atragem atenția asupra ei.

“Instituția prefectului Timiș a organizat azi, 27 noiembrie 2021, întâlnirea vice-prim-ministrului Sorin Grindeanu cu șefii unor structuri regionale aparținând Ministerului Transporturilor și Infrastructurii. Au participat și d-nii Alin Nica, președintele Consiliului judetean, Alfred Simonis, parlamentar de Timiș și Călin Dobra, actualmente consilier CJT. Au fost analizate principalele investiții derulate in infrastructura de transport din Timiș, stadiul execuției acestora și modalitățile de creștere a ritmului de lucru în cazul unora (ex. Centura sud). Întâlnirea a fost urmată de o conferință de presă“, a scris pe Facebook, actualul subprefect cu atribuții de prefect.

Conform dexonline, funcția de vicepremier în varianta scrisă greșit de subprefectul de Timiș se scrie corect precum în imaginea de mai jos.

Ovidiu Drăgănescu poate însă sta liniștit, vicepremierul Sorin Grindeanu s-a referit la el de trei ori cu apelativul “Domnule Prefect“. Să fie un semn sau o scăpare a viceprim-ministrului?

UPDATE

La ora 14:16 minute, subprefectul Ovidiu Drăgănescu și-a editat postarea și a modificat textul. Cu plăcere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole