Sorin Grindeanu: Situația de la Colterm este în responsabilitatea actualei administrații locale

Sorin Grindeanu: Situația de la Colterm este în responsabilitatea actualei administrații locale.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, la Timişoara, că alegerile parţiale care au loc în la finalul lunii în mai multe localităţi din ţară, deşi par să aibă o importanţă mai mică, ele sunt un semnal important despre preferinţele electoratului.

„Rezultatele alegerilor parţiale, chiar dacă par să aibă mize mici, sunt un semnal. Avem convingerea că semnalul din 27 iunie va fi unul pozitiv pentru PSD şi că vom avea cel mai mare număr de candidaţi”, a afirmat Grindeanu.

În altă ordine de idei, social-democratul a adăugat că situaţia de la Colterm nu este una simplă, iar responsabilă pentru amenda de 21.000.000 de euro pentru necumpărarea în termen a certificatelor verzi este actuala administraţie locală.

„Acea amendă de 21.000.000 de euro, venită peste toate datoriile pe care le are Colterm, nu face decât să îngreuneze situaţia, iar de acea amendă este responsabilă actuala administraţie. De fiecare dată când am fost noi la guvernare, guvernele PSD au plătit sumele necesare pentru a se putea cumpăra aceste certificate verzi. Argumente de felul celor exprimate chiar de premierul Florin Cîţu, că Timişoara se poate descurca şi fără bani (de la guvern – n.r.), nu îşi au rostul”, a spus fostul premier social-democrat.

Grindeanu le-a atras atenţia, din nou, lui Alin Nica (PNL), preşedintele Consiliului Judeţean, şi lui Dominic Fritz (USR PLUS), primarul municipiului reşedinţă, să nu-şi mai paseze responsabilităţile, ci să se ocupe de rezolvarea situaţiei de la Colterm, pentru a nu lăsa timişorenii fără apă caldă şi căldură.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole