Sorin Grindeanu – preşedinte interimar al Camerei Deputaţilor

Social-democratul Sorin Grindeanu va prelua, de marţi, preşedinţia interimară a Camerei Deputaţilor, conform deciziei Biroului permanent al forului legislativ.

„A fost un vot în care cei de la PSD şi toţi ceilalţi, şapte, au votat, adică o majoritate, au votat pentru mine. Următoarea propunere era doamna Cristina Prună. Având eu majoritatea nici nu s-a mai supus la vot”, a declarat Grindeanu.

Întrebat dacă alegerea sa ar putea fi interpretată ca un pas înainte într-o viitoare colaborare PSD – PNL, el a spus: „Nu, pentru că eu nu am primit voturile PNL în această majoritate. A fost un vot pe o majoritate în Biroul permanent al Camerei Deputaţilor. PNL nu m-a votat”.

După ce Ludovic Orban şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, Biroul permanent a decis, în urmă cu două săptămâni, ca şefia interimară a instituţiei să fie preluată de liberalul Florin Roman.

Interimatul lui Roman a expirat, el fiind ales pentru două săptămâni, prin urmare marţi a fost ales un alt vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor să îndeplinească atribuţiile de preşedinte interimar.

Dominic Fritz și Ruben Lațcău, mesaje de susținere pentru Cătălin Drulă, candidat la șefia USR – lupta este cu un sistem al unor rețele post-securiste îmbrăcate în haine de partid – România este o țară sufocată de mafia politico-administrativă condusă de epoleți

Conducerea USR a primăriei Timișoara, în frunte cu primarul Dominic Fritz și viceprimarul Ruben Lațcău, au transmis astăzi mesaje de susținere pentru deputatul de Timiș Cătălin Drulă, candidat la șefia…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole