Mascaradă de alegeri la PSD Timiș în prezența premierului Marcel Ciolacu – filiala anunță deja, în stil comunist, câștigătorul, cu trei zile înainte de evenimentul ce se va desfășura acasă la Frații Cristescu

PSD Timiș organizează alegeri interne sâmbătă, 30 septembrie.

Evenimentul se va desfășura, cum altfel, decât la Hotel Timișoara, deținut de binefăcătorii social-democrației locale, frații PSD Cristescu.

La eveniment va participa și premierul Marcel Ciolacu care va fi însoțit de secretarul general, Paul Stănescu, ultimul “supraviețuitor“ al “vechiului“ PSD după “măcelărirea sistematică“ a celorlalți lideri precum Marian Oprișan, Dumitru Buzatu, Ionel Arsene sau Gabriela Firea și singurii, blamabili da cum sunt, dar singurii, care se mai puteau opune actualei conduceri.

Potrivit unui comunicat de presă, conferința de alegeri va fi urmată de o conferință de presă, la care va participa și Alfred Simonis în calitate de șef al PSD Timiș, de unde putem deduce că acesta a câștigat deja alegerile interne, deoarece, altfel, poate ar fi putut apărea până atunci un alt candidat care ar fi câștigat alegerile, iar Alfred Simonis nu ar mai fi participat la conferința de presă într-o asemenea calitate.

PSD Timiș, cu aroganța specifică “Ciufutului“ de la Transporturi, nu a anunțat oficial nici măcar cine sunt candidații înscriși în cursa internă pentru funcțiile de președinte, vicepreședinte sau membri în Biroul Politic Județean.

Așadar, nimic nou, alegeri cu câștigător anunțat deja, iar “elitele“ social-democrate din București vor participa la o mascaradă, nu la alegeri.

Sâmbătă, 30 septembrie 2023, se va desfășura Conferința Județeană de Alegeri a Organizației Timiș a Partidului Social Democrat. Evenimentul va avea loc la Convention Center – Hotel Timișoara, în Sala Experience, începând cu ora 12:00, urmând ca la finalul evenimentului să se organizeze o conferință de presă în Sala Discovery. Conferința de presă va fi susținută de președintele PSD, prim-ministrul Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele PSD, ministrul Sorin Grindeanu, secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, și președintele PSD Timiș și președinte al Camerei Deputaților, Alfred Simonis“, se arată într-un comunicat de presă al PSD Timiș.

Conform informațiilor Buletin de Timișoara, Alfred Simonis va fi singurul candidat la funcția de președinte al PSD Timiș, funcție pe care o deține și la ora actuală.

Atragem atenția respectuos doar asupra unui aspect: și la PNL Timiș a fost omorâtă sau marginalizată orice formă de opoziție, iar filiala se află în situația jalnică de astăzi. Diferența este că PSD Timiș este deja într-o situație jalnică la nivel județean. Dar poate sistematic revine.

Sperăm ca Sorin Grindeanu să nu mai fie îmbrăcat cu vreun sacou de chelner de la Melody, deși Hotelul Timișoara are și el restaurant.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole