Șoferi beți, drogați și fără permise de conducere pe drumurile din Timiș

Polițiștii timișeni au depistat în județ tineri care conduceau mașinile beți, drogați sau fără permis de conducere. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

În data de 9 decembrie, în jurul orei 20:00, polițiștii din Jimbolia au oprit pentru control pe strada Calea Timișorii, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Tot, ieri, în 9 decembrie, în jurul orei 22:00, polițiștii din Făget au oprit pentru control în localitatea Mănăștiur, o mașină condusă de un tânăr, în vârstă de 30 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 10 decembrie, în jurul orei 01:00, polițiștii din Lugoj au depistat, pe strada 20 Decembrie 1989, un tânăr, în vârstă de 28 de ani, care își conducea mașina sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole