Sindicatul din Primăria Timișoara îl dă în judecată pe Dominic Fritz pentru prejudicierea imaginii

Sindicatul din Primăria Timișoara a informat în această seară, 26 ianuarie, redacția Buletin de Timișoara, că îl va acționa în judecată pe primarul Dominic Fritz pentru prejudicierea imaginii.

“Avand in vedere a 2-a postare denigratoare la adresa sindicatului, aparuta azi 26.01.2022 pe pagina personala de facebook a d-lui Dominic Samuel Fritz (Primarul Municipiului Timisoara); Constatand LIPSA RETRACTARII alegatiilor aparute in postarea din data de 10.01.2022 (retractare solicitata de sindicat prin adresa nr. 150/21.01.2022, inregistrata cu nr. SC2022-001533/21.01.2022; Vom formula actiune civila pentru constatarea prejudiciului de imagine produs si obligarea d-lui DSF la indeplinirea masurilor solicitate de catre sindicat, precum si la plata de daune morale“, spune liderul de sindicat Tiberiu Negrei.

Afirmații care au determinat reacția Sindicatului au fost făcute de Dominic Fritz într-o postare pe Facebook la începutul acestei luni când primarul a scris că “(…) un grup de mici feudali, aliat cu un sindicat dubios, luptă în instanță împotriva oricărei decizii de reformă la nivelul resurselor umane. Micii feudali din Primăria Timișoara și-au văzut privilegiile amenințate(…)“.

Astăzi, Dominic Fritz a avut o nouă ieșire publică la adresa Sindicatului și a liderului său, Tiberiu Negrei, ca urmare a faptului că instanța a invalidat o acțiune a sindicatului, detalii AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole