Fostul primar al Lugojului, Claudiu Buciu, pierde definitiv primul proces cu Prefectura Timiș – cel de suspendare a ordinului prin care i-a încetat mandatul

Fostul primar al Lugojului, Claudiu Buciu, pierde definitiv primul proces cu Prefectura Timiș, cel de suspendare a ordinului prin care i-a încetat mandatul.

Astăzi, Curtea de Apel a respins recursul fostului edil prin care acesta încerca să suspende aplicarea Ordinului Prefectului de Timiș pentru a putea să se întoarcă în fotoliul de primar până la judecarea pe fond a cauzei.

Solutia pe scurt: Respinge recursul formulat de recurentul-reclamant BUCIU CLAUDIU ALEXANDRU, în contradictoriu cu intimatul-pârât PREFECTUL JUDEŢULUI TIMIŞ, împotriva sentinţei civile nr. 719/10.08.2022, pronunţată de Tribunalul Timiş, în dosarul nr. 3282/30/2022. Respinge cererea recurentului-reclamant de obligare a intimatului pârât la plata cheltuielilor de judecată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei, azi, 29.09.2022. Document: Hotarâre  878/2022  29.09.2022“, se arată în decizia Curții de Apel.

Claudiu Buciu mai are acum doar șansa de a judeca fondul cauzei.

Fostul primar ocupă la ora actuală funcția de consilier personal al fostului viceprimar Bogdan Blidariu, care este primar interimar.

Pe data de 8 iulie prefectul judeţului Timiş, Mihai Ritivoiu, anunța că a semnat ordinul de încetare a mandatului primarului municipiului Lugoj, Claudiu Buciu, după ce acesta şi-a mutat domiciliul în Germania, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole