Șeful PNL Timiș, “escrocul politic“ Alin Nica, este supărat că a fost scos din deciziile politice din Timișoara

“Escrocul politic“ Alin Nica, încă șef al PNL Timiș, cel mai probabil până la organizarea de noi alegeri în PNL, după stabilizarea situației din Ucraina, a declarat, astăzi, într-o conferință de presă, că PNL este principalul partid de opoziție în Consiliul Local Timișoara, deși deține încă funcția de viceprimar, o situație absurdă și aberantă.

“Principalul opozant al administrației Fritz este PNL în momentul de față și din această perspectivă ceea ce a făcut domnul primar Fritz prin alianța aceea de conjunctură ca să-și facă majoritate cu un fost membru liberal, Raul Ambruș, mi se pare o golănie ca să fiu mai colorat în exprimare, în total dezinteres față de nevoile reale ale cetățenilor Timișoarei, care vor rezolvarea problemelor curente. Orașul este murdar cum n-a fost de multă vreme, administrația Fritz ține oamenii în frig cu problemele la Colterm pe care ei le-au generat și pe care nu le mai rezolvă, vedem problemele de infrastructură și proiectele începute de administrația liberală că nu sunt duse la bun sfârșit. Vedem o stagnare, o bălteală în Timișoara pe care o sancționăm și o vom sancționa în continuare până când vom reuși să scăpăm de această plagă care este administrația USR pentru Timișoara“, a declarat Alin Nica.

Cu un tupeu demn de “borfaș politic“, șeful PNL Timiș, uită să spună că alegerile din PNL Timiș sunt în continuare contestate, ceea ce poate face nelegitime toate acțiunile sale din fruntea filialei, iar o eventuală răsturnare a situației la nivel național ar putea reactiva respective contestații, blocate ca dovadă a democrație ipocrite care domnește în PNL, și l-ar trimite acolo unde îi este locul, pe balta de la Dudeștii Noi de unde să-și admire acareturile trecute în declarația de avere.

Mai mult, “escrocul politic“ Alin Nica, cel care a votat în Biroul Politic Național alianța dintre PNL și PSD, a mai declarat în aceeași conferință de presă, că nu vede oportună o colaborare USR-PSD pentru debarcarea viceprimarului Cosmin Tabără.

 “Nu știu cum poate fi schimbat Cosmin Tabără, dar acolo ține de aritmetica în Consiliul Local Timișoara. Cosmin Tabără nu poate fi schimbat decât printr-o alianță USR – PSD pe care eu nu o văd probabilă în momentul de față, dar dacă s-ar întâmpla acest lucru eu zic că ar fi un lucru foarte grav. În această situație PSD ar fi un partid oportunist“, a mai declarat Alin Nica.

Declarațiile “insalubrului“ șef al PNL Timiș vin în contextul în care ieri, Buletin de Timișoara, arăta într-un articol că la nivelul PNL Timișoara se adună nemulțumirile legate de implicarea conducerii județene în treburile interne ale organizației și este posibilă chiar o mazilire din interiorul peneliștilor a viceprimarului Cosmin Tabără.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole