Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis: nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău!

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, reacționează la scandalul din interiorul PNL Timiș.

Acesta spune că circul din PNL Timiș nu bucură pe nimeni!

“Cât de mult a degenerat limbajul din spațiul public timişorean de când cu scandalul alegerilor din PNL! Daca spectacolul grotesc de la conferința PNL Timișoara a stârnit inițial zâmbete, acum lucrurile par să degenereze, cu consecințe nefaste pentru noi toți”, spune șeful PSD Timiș.

Actualul PNL Timiş este condus de Alin Nica şi Dănuț Groza – primari ai unor comunități cu specific rural

“Să explic: actualul PNL Timiş este condus de Alin Nica şi Dănuț Groza. Ce au în comun cei doi? Au fost, unul încă mai este, primari ai unor comunități cu specific rural: Sânnicolau Mare şi Dudeştii Noi. Şi amândoi au condus autoritar, discreționar, dictatorial. Ori ceea ce merge la Dudeştii Noi, nu merge la o scară mai mare. Nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău! Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal şi te faci de râs! Ultimul episod cu dizolvarea organizației Lugoj se înscrie în aceeași logică de mic boier care taie şi spânzură la el pe moşie”, este de părere Alfred Simonis.

Comportamentul lor ne afectează pe noi toți

“De ce este interesat şi îngrijorat PSD de toate acestea? Nu de dragul PNL, din partea noastră să se certe şi să se excludă cât vor, ei se fac de râs şi pe ei nu îi mai votează lumea! Dar aceşti oameni conduc destinele județului, sunt persoanele de legătură ale Guvernului în județ. Şi comportamentul lor ne afectează pe noi toți”, este concluzia șefului PSD Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole