Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, apariție publică “răvășitoare“ demnă de Pinocchio – un nou offside vestimentar al fiului satului Dudeștii Noi

Șeful PNL și CJ Timiș, Alin Nica, a fost din nou prins în offside vestimentar cu o apariție “răvășitoare“, vorba lui Ion Cristoiu în privința lui Carmen Iohannis.

Un cititor al Buletin de Timișoara ne-a trimis pe adresa redacției o fotografie cu fiul satului Dudeștii Noi, fiind extrem de amuzat de vestimentația prezentată cu ocazia unui eveniment public, intitulat Festivalul Ecumenic de Tineret, desfășurat în Piața Sf. Gheorghe.

Conform cititorului, șeful administrației județene se aseamănă izbitor cu personajul celebru al romanului pentru copii Pinocchio și în niciun caz nu are nimic de-a face cu ecumenismul, dar în mod evident fiecare veți aprecia după propriile gusturi.

Însă conform unui site specializat în sfaturi vestimentare, cravata nu se prea poartă, decât extrem de rar, cu bretele, paionul fiind recomandat în cazul bretelelor.

În plus, “ori de câte ori îți creezi o ținută, trebuie să te asiguri că la final vei obține un look memorabil și personalizat. Un outfit reușit, trebuie să fie întotdeauna unul complet din cap până în picioare, iar acest lucru implică asortarea și îmbinarea tuturor pieselor pe care le porți, într-un mod armonios. O modalitate foarte bună de a da stil unui outfit este adaugarea de accesorii. O combinație potrivită de accesorii sunt bretelele pentru pantaloni și papionul. O noțiune de bază în alcătuirea unei ținute de care trebuie să ții mereu cont, este următoarea: accesoriile se asortează cu îmbrăcămintea, nu îmbrăcămintea cu accesoriile“, artă site-ul consultat de Buletin de Timișoara.

Aceste sfaturi, pentru a nu face județul de rușine fiind totuși reprezentantul nostru al tuturor, ar trebui șeful CJ și PNL Timiș, Alin Nica, să le primească, nu gratuit de la redacția noastră, ci de la consilierii oficiali sau neoficiali pe care îl are pe statul de plată.

Dar, ce să vezi, șefa Biroului de Comunicare din CJ Timiș este o fostă sportivă angajată la sala de sport Smartfitt, care își poartă părul prins în elastic în vârful capului, precum o mătură, așa cum numai la bucătăresele de cantină găsești, dar și merge la serviciu public îmbrăcată în treling. Deci, cine ar putea să-l sfătuiască corect, precupețele din piață?

Biroul de Comunicare al CJ Timiș este condus cu delegație de Loredana Lungu, nevasta lui Tudor Flueraș, consilierul personal al secretarului general al PNL Timiș, Dănuț Groza. Loredana Lungu este suspectată de conflict de interese având în vedere contractele pe care soțul său le-a încheiat cu diverse primării din Timiș, așa cum puteți citi AICI.

Însă, nu este însă prima dată când Alin Nica se află în offside vestimentar.

La finalul anului 2021, șeful PNL-iștilor a fost surprins la o ceremonie a ISU Banat încălțat cu teniși și cu cămașă portocalie, zgribulit ca un pui de Gostat, în condițiile în care militarii era în vestimentație de paradă și cu șubele pe ei, fiind totuși iarnă.

Reamintim înaltelor fețe bisericești care au organizat evenimentul că la finalul lunii ianuarie Alin Nica, a fost acuzat de Agenția Națională de Integritate în trei dosare penale privind un conflict de interese, folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane și fals în declarații.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole