Șeful PNL al CJ Caraș, Romeo Dunca, a fost implicat într-un accident rutier pe drumul dintre Băile Herculane și Timișoara – recent, iubita sa a fost surprinsă cu picioarele pe geamul aceleași mașini

Preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Romeo Dunca, a fost implicat într-un accident rutier în lanţ care a avut loc luni seară pe DN6, în afara localităţii Constantin Daicoviciu. Şoferul unui TIR care se afla în spatele său nu a păstrat distanţa regulamentară şi a lovit maşina în care se afla liderul CJ, iar autoturismul a fost proiectat într-o altă maşină din faţa sa. Niciunul dintre şoferi nu a fost rănit.

Potrivit IPJ Caraş-Severin, accidentul a avut loc luni, în jurul orei 17.00.

”Ajunşi la faţa locului, poliţişti de la Poliţia Municipiului Caransebeş au stabilit că luni, în jurul orei 17.00, în timp ce un bărbat de 45 de ani, din Reşiţa, conducea un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă, pe DN 6, la km 470, în afara localităţii Constantin Daicoviciu, din direcţia Caransebeş către Lugoj, nu ar fi păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat de 54 de ani, din Reşiţa, lovindu-l în partea din spate şi proiectându-l într-un alt autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din judeţul Dolj”, a transmis IPJ Caraş-Severin.

Cei trei conducători auto au fost testaţi cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

În urma accidentului nicio persoană nu a suferit vătămări corporale, fiind înregistrate avarii la cele trei autovehicule implicate.

Acesta este cel de-al doilea accident rutier din acest an în care a fost implicat Romeo Dunca. În 5 ianuarie, liderul CJ Caraş-Severin, aflat la volanul aceleiaşi maşini de serviciu, un Volkswagen Touareg, a fost implicat într-un accident rutier în judeţul Timiş, după ce un animal i-a sărit în faţa maşinii. Dunca nu a fost rănit, iar IPJ i-a eliberat autorizaţie de reparaţie a maşinii.

La finalul lunii august, Șeful PNL al CJ Caraș, Romeo Dunca, a fost surprins cu mașina instituției prin Timișoara, iar iubita sa cu picioarele pe geam, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole