Șeful PNL al CJ Caraș, Romeo Dunca, cu mașina instituției prin Timișoara: iubita sa cu picioarele pe geam

Neamul prost promovat de PNL în administrațiile locale după alegerile din 2020 a cuprins și județul vecin Caraș-Severin.

Buletin de Timișoara a arătat de nenumărate ori acțiunile neamurilor de la țară ale PNL Timiș ajunse în posturi de conducere județene și care nici după doi ani nu își înțeleg rolul și conduita demnităților deținute, iată că acum o altă publicație arată ce înseamnă penelismul.

Încă o demonstrație că banul și averea nu aduc cu sine în multe cazuri niciun strop de civilizație, decență sau bun simț.

“(…) Romeo Dunca și soția sa n-au fost urmăriți nici pe străzile din Timișoara. Pur și simplu, comportamentul celor doi atrage inevitabil atenția. Așa au făcut-o într-o zi frumoasă de vară în timp ce se aflau în trafic. Romeo Dunca, la volan. La volanul Touaregului Consiliului Județean Caraș-Severin. Deci nu mai vorbim de viață privată. În dreapta, soția sa. Cu picioarele scoase pe geamul SUV-ului. Ceilalți participanți la trafic au imortalizat momentul“, scrie Express de Banat.

Acum două zile, CanCan a surprins poate “cea mai mare bombă de pe tărâmul românesc, chiar pe litoralul nostru. E vorba de rusoaica Nadia, iubita lui Romeo Dunca, președinte liberal CJ Caraș-Severin. Scene uluitoare cu sâni scoși în parcare, hârjoneli și punctul culminant – rusoaica a rămas efectiv în fundul gol în mijlocul străzii“.

Recent, șeful PNL al CJ Caraș-Severin a fost pilot de elicopter pentru Leo Magnatu, un tânăr care a beneficiat de serviciile oferite de șeful CJ – preluare din Bocșa, aterizare chiar în fața localului din Reșița, unde se organiza nunta sa, așa cum puteți citi AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole