Secretarul general al PSD, Paul Stănescu de la Olt, avertisment dur pentru PSD Timiș: trebuie să fiți în top 3, nu în top 5, nu în top 10, ci în top trei în cadrul partidului – la Timiș sunt multe dregătorii

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a fost revotat, sâmbătă, ca preşedinte al PSD Timiş, în urma alegerilor care au avut loc în cadrul Conferinţei Judeţene a filialei, în prezenţa liderului PSD Marcel Ciolacu şi a altor figuri de la nivel central, precum Sorin Grindeanu, Paul Stănescu sau Alexandru Rafila.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu de la Olt, a lansat chiar un avertisment extrem de dur la adresa PSD Timiș și a conducerii actuale.

Acesta a spus că funcțiile acordate la nivel național lui Sorin Grindeanu și Alfred Simonis, obligă PSD Timiș să fie în top 3 la următoarele alegeri.

Domnule președinte, în fișa postului meu, ca secretar general, sunt cam cu critica, facem analize, facem clasamente, asta e. Spunea domnul prim-vicepreședinte și cel mai bun ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, și sunt total de acord cu asta, ce realizări sunt în Timiș, ce va urma în perioada imediat următoare, ce se va întâmpla în Timiș, ce lucruri minunate, felicitări. O să vă mai spun ceva. Cu critica sunt, o să vă supărați pe mine, dar probabil o să vă treacă. Multe dregătorii sunt în Timiș, multe dregătorii. Dacă mă gândesc la alegerile din 2020, bine, Freddy era președinte de două luni sau de o lună, rezultatele nu au fost bune, slabe rezultate, slab. Spuneam la Hunedoara că am venit cu multă bucurie și aici am venit cu bucurie, dar aici am venit cu multă speranță, chiar cu multă speranță am venit. Eu sunt convins că domnul președinte Simonis, Freddy cum îi spunem noi, organizația Timiș va fi în top 3 zic eu, nu în top 5, nu în top 10 în cadrul partidului, în top trei, pentru că Freddy este și cel mai tânăr președinte ales la ora asta și este un om hotărât la care țin foarte mult, trebuie să spun că-l iubesc pe Freddy, și mie îmi plac tinerii, alături de Sorin, care îi va acorda tot sprijinul, alături de cei doi coordonatori colegi de care am toată stima și Eugen (n.r. Eugen Dogariu – prim-vicepreședinte PSD Timiș) și Sebi (n.r. Sebastian Răducanu – secretar general al PSD Timiș) sunt convins că împreună cu toți colegii care sunt în sală și nu numai, veți fi o organizație de top. Și de ce mai cred asta. Mai am un argument. Marcel Ciolacu va fi cel mai bun premier din ultimii 30 de ani. Deci dragii mei, la Timiș, aveți toate atuurile să fiți cei mai buni“, a spus Paul Stănescu în fața delegaților social-democrați.

Reamintim că Alfred Simonis a fost numit președinte interimar al PSD Timiș în decembrie 2019, după demisia fostului președinte Călin Dobra, iar alegerile locale au avut loc pe 27 septembrie 2020, deci Freddy nu era președinte de o lună sau două, ci de 10 luni la data alegerilor locale.

Cine sunt ceilalți membrii care fac parte din conducerea PSD Timiș, aflați AICI.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole