USR Timiș prezintă adevărul despre Colterm. Atac nemilos la Nicolae Robu și la liberalii afaceriști Ionuț Gaiță și Dumitru Dinulescu, a cărui fiică este consiliera lui Alin Nica

USR Timiș a publicat o serie de machete în care vrea să arate adevărul despre ce s-a întâmplat la Colterm de-a lungul timpului și pe care le găsiți la finalul articolului.

Potrivit informărilor USR, oamenii de afaceri liberali Ionuț gaiță și Dumitru Dinulescu sunt acuzați că au avut contracte cu societatea în perioada cât Nicolae Robu era primar.

“Ionuț Gaiță, sponsor al campaniilor lui, (n.r. patronul restaurantului Pescada), a vândut Colterm, la suprapreț un tocător de lemn inutil, în timp ce Dumitru Dinulescu, partener de concediu în Ibiza al lui Robu, a făcut contacte în valoare de 2.632.580 de lei cu Colterm“, susțin cei din USR Timiș.

Interesant că fiica lui Dumitru Dinulescu este consilier personal la CJ Timiș al lui Alin Nica, alături de un individ poreclit “Borsetă“, fost comandant din Poliția de Frontieră, care-i „mulgea” pe șpăgarii din Moravița, care și el îl sfătuiește pe șeful CJ. În același timp Dumitru Dinulescu este socrul deputatului Cosmin Șandru, asupra căruia DNA a început recent urmărirea penală după scandalul provocat de înregistrările AUR de la moțiunea de cenzură împotriva guvernului Florin Cîțu.

Cei de la USR în schimb mai spun că datoriile acumulate în ani, căpușarea de către diversele grupuri de interese ce au roit în jurul foștilor primari, au adus compania Colterm într-o situație critică, agravată de creșterea uriașă a prețului la gaz.

“Astăzi plătim pentru nepăsarea și lipsa de asumare a celor care au administrat ani la rândul orașul nostru. Nu plecați urechea la manipulările grosolane care sunt făcute în aceste zile de diverși foști și actuali lideri politici locali dornici să acumuleze capital electoral pe suferința timișorenilor, așa cum au făcut ani la rândul. Administrația lui Dominic Fritz va rezolva problemele pe care administrațiile trecute le-au băgat sub preș, lăsându-le să se agraveze din ce în ce mai mult. Nu se vor rezolva peste noapte și nu se rezolvă cu o baghetă magică, ci cu efort de fiecare zi și schimbarea modului în care administrăm Timișoara“, arată cei de la USR Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole