Romsilva: în Caraș-Severin și Timiș există 45 de urși bruni. Își va da demisia Sorin Grindeanu?

Buletin de Timișoara scria pe data de 3 august că ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat că este dispus să-și dea demisia din funcție în cazul în care cineva reușește să-i arate cel puțin un urs în Banat.

Redacția noastră a prezentat o filmare cu un urs din Banat, din anul 2021, din zona Teregova, așa cum puteți citi AICI, dar Sorin Grindeanu nu a avut nicio reacție.

Astăzi, publicația Banatul Meu prezintă o nouă dovadă a faptului că în zona Banatului, județele Caraș-Severin și Timiș, există 45 de exemplare de urs brun, într-un articol intitulat “Demisia, Sorine! Un răspuns oficial Romsilva demonstrează că Grindeanu este paralel cu realitatea din Banat“.

Oficial, Regia Națională a Pădurilor – Romsilva îl contrazice pe ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Acesta ar trebui să-și dea demisia, după ce Romsilva susține că în Banat există zeci de urși. Grindeanu spunea că dacă în ultima… sută de ani s-au descoperit urși în Banat, el își va da demisia. În urmă cu exact o săptămână Sorin Grindeanu anunța că este dispus să-și dea demisia din funcția de ministru al Transporturilor în cazul în care cineva reușește să-i arate cel puțin un urs în Banat. Grindeanu este nemulțumit de faptul că este nevoie de construcția tunelurilor pentru urși în cadrul proiectului privind realizarea ultimei bucăți lipsă din autostrada Lugoj – Deva. Astfel că, de la Regia Națională a Pădurilor – Romsilva aflăm oficial că “în zona Banatului, în județele Caraș-Severin și Timiș, în ultima perioadă au fost evaluate circa 45 de exemplare de urs brun”“, arată Banatul Meu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole