Timișoara: operațiunea Umilirea Profesorului continuă – Țăranul din Dudești, Alin Nica, își bate joc de Profesor doctor honoris causa, Nicolae Robu: e mai umil, pare un paradox

Profesorul Nicolae Robu, Profesor universitar doctor, doctor honoris causa, fost prorector, fost record, fost senator, fost președinte al PNL Timiș, fost primar al Timișoarei continuă să se lase terfelit în ultimul hal de Țărănușul de la Dudeștii Noi, Alin Nica, temporar ocupant al scaunului de șef al PNL și CJ Timiș.

Disperat să obțină candidatura din partea PNL Timiș la funcția de primar al Timișoarei în 2024, Nicolae Robu, Profesorul, se lasă batjocorit de “băieții de pe sate într-un mod aproape jignitor pentru anvergura sa profesională și intelectuală, mai ales că este umilit pe față de niște indivizi net inferiori.

Așa cum Buletin de Timișoara a informat deja, Nicolae Robu a acceptat să facă o politică de terasă cu Alin Nica, cel pe care îl acuza de mojicie și de faptul că va avea probleme penale pentru a-și justifica averea, așa cum puteți citi AICI.

Mai mult, același Nicolae Robu, Profesorul, promitea că nu vrea să mai aibă de-a face cu PNL atâta timp cât partidul va fi condus de băieții de pe sate, Alin Nica și Dănuț Groza.

Nicolae Robu spunea în luna august 2021 că “președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, nu va avea o viață liniștită, pentru că el știe bine că va avea în curând “o colaborare” strânsă cu DNA, pentru a-și justifica averea fabuloasă“ și că nu va mai sta niciodată la masă cu mojicul de Alin Nica care l-a trădat și astfel Dominic Fritz a devenit primar.

Astăzi, însă, după ce Alin Nica și Nicolae Robu au fost văzuți în mod repetat de la diferite terase, s-a petrecut un nou episod din serialul “Umilirea Profesorului“.

Astfel, Alin Nica a prezentat, într-o conferință de presă, “noua versiune“ a Profesorului, și a declarat că Nicolae Robu este mai umil și își recunoaște greșelile făcute față de Țărănuș.

Să știți că l-am văzut schimbat, l-am văzut mai umil. Sincer, ar putea să pară un paradox acest lucru, dar l-am văzut mai umil în sensul în care nu a mai repetat acele greșeli pe care le-a făcut în trecut, inclusiv față de mine, dar în primul rând față de cetățeni. Mai umil față de tot ceea ce înseamnă raportul față de cetățean și față de problemele sale . Adică…ce pot să vă spun mai mult. Domnul Robu știe că există un calendar, a fost președinte de filială, știe care e statutul PNL, știe când se anunță candidații, când se i-au deciziile formale în biroul politic național, deci e conștient de pașii pe care trebuie să-i urmăm noi în interior până la hotărârea unei candidaturi“, a spus Alin Nica.

Reamintim că Parchetul Curții de Apel Timișoara a început urmărirea penală în dosarul șefului PNL Timiș, Alin Nica, care este acuzat de comiterea a trei posibile infracțiuni de Agenția Națională de Integritate – conflict de interese, fals în declarații și folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane.  

Recomandările noastre

Cele mai citite articole