Razie în Timișoara: amenzi de aproape 21.000 de lei – 20 au fost pentru gălăgie – patru șoferi au rămas fără permise de conducere

Polițiștii din Timișoara au organizat în noaptea de 2 spre 3 iunie, o razie care a avut drept scop asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. La activități au participat polițiști de ordine publică din cadrul secțiilor urbane, polițiști rutieri din cadrul Biroului Rutier și polițiști de investigații criminale.

Polițiștii au acționat în zona Plopi – Kuncz, în zona Ronaț – Blașcovici și în Complexul Studențesc.

Au fost legitimate 427 de persoane, verificate 34 de societăți comerciale tip bar/ cazinou, controlate 346 de autovehicule, efectuate 198 de testări cu aparatul etilotest și 10 cu aparatul drugtest.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 20.955 lei. Dintre acestea 64 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor rutiere și 20 pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/199 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice„, transmite IPJ Timiș.

Au fost reținute patru permise de conducere și retrase patru certificate de înmatriculare.

De asemenea, a fost constatată o infracțiune, respectiv conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole