Doi tineri prinși cu droguri la Festivalul Flight – aveau la ei cannabis pentru consum propriu

În acest weekend, polițișii timișeni au acționat în județ, astfel încât să nu fie înregistrate evenimente negative de natură să perturbe ordinea și liniștea publică. Pe străzile din județ, s-au aflat polițiștii rutieri care au acționat pentru prevenirea accidentelor rutiere produse ca urmare a nerespectării limitelor legale de viteză.

Au fost aplicate 201 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, dintre care 99 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză pe drumurile publice. Au fost reținute 18 permise de conducere, retrase 12 certificate de înmatriculare și constatate 3 infracțiuni.

Polițiștii au fost prezenți la toate festivalurile care s-au desfășurat  în județul Timiș.

În perioada 2-4 septembrie, pe Aeroportul Utilitar Cioca din Timișoara, s-a desfășurat festivalul Flight, unde polițiștii timișoreni au acționat pentru preîntâmpinarea oricărui eveniment negativ.

„Întrucât mii de persoane au fost prezente la acest festival, în cele trei zile, Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au asigurat fluidizarea tarficului în promiximitatea festivalului. Polițiștii Biroului de Analiza și Prevenire a Criminalității Timiș şi cei ai Biroului Siguranță Școlară, împreună cu reprezentanți din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat activități informativ-preventive pentru a aduce la cunoștința tinerilor efectele consumului de droguri, insistând totodata pe influența negativă pe care o poate avea un anturaj nepotrivit. De asemenea, la festivalul Flight au fost prezenţi şi poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara, în urma activităţilor desfaşurate fiind constatate 2 infracțiuni de deținere de droguri în vederea consumului propriu (cannabis), conform Legii nr. 143/2000. Alte evenimente negative de natură a perturba ordinea publică, nu au fost înregistrate”, transmite IPJ Timiș.

De asemenea, duminică, în jurul orei 20:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe Calea Torontalului, un autovehicul condus de un bărbat, în vârstă de 40 de ani, care se afla sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,54 mg/l alcool pur în aerul expirat A fost întocmit dosar penal.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole