Vest: un bătrân de 83 de ani l-a amenințat cu pistolul pe un tânăr de 23 de ani din gelozie – pentru iubita acestuia de 30 de ani, care îi fusese chiriașă

Jandarmii din municipiul Arad au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru aplanarea unui conflict. Un bărbat de 83 de ani a amenințat cu pistolul un tânăr de 23 de ani, din gelozie pentru o femeie de 30 de ani.

„Ajunși la fata locului, jandarmii au constatat că este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 83 de ani, iar celălalt de 23, între care pornise un conflict pe fondul geloziei pentru o femeie de 30 de ani. Bărbatul de 83 de ani a adresat injurii celui mai tânăr, dar și iubitei acestuia, amenințându-i, chiar pe stradă, cu un pistol pe care îl avea asupra sa, ascuns în haină. În urma verificărilor s-a constatat că pentru o perioadă mai lungă de timp femeia fusese chiriașa bărbatului de 83 de ani. Jandarmii au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea 5 cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor. Pe numele bărbatului de 83 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare”, au transmis jandarmii arădeni.

Foto: Arhivă

Recomandările noastre

Cele mai citite articole