VIDEO. Comuna Moșnița Nouă, sat fără câini – hoții intră în miez de noapte în curțile cetățenilor

Comuna Moșnița Nouă cunoscută până acum pentru noroaiele de pe ulițele neasfaltate cu locuințe de sute de mii de euro cunoaște acum un fenomen extrem de periculos.

În noaptea de sâmbătă spre duminică o cameră de supraveghere a surprins cum doi tineri au pătruns cu mult tupeu în curtea unui cetățean, profitând de faptul că porțile nu erau încuiate și au verificat ușile și geamurile de la intrările în casă.

Video-urile au fost publicate de către Gerald Simonis, fratele șefului PSD Timiș, Alfred Simonis, deoarece incidentul s-a produs în apropierea locuinței sale.

Infractorii umblă nestingheriți noaptea pe străzile din Comuna Moșnița Nouă, încercând să deschidă ușile caselor locuite și după cum vedeți nu-i deranjează nimeni și nimic. Azi noapte nu au reușit să deschidă ușa, dar poate data viitoare vor da peste o ușă deschisă! Ofer recompensă persoanei care îmi identifică mașina, sau pe proprietarul ei“, a scris Gerald Simonis pe Facebook.

Nu este prima dată când se întâmplă asta în Moșnița, dar până acum nimeni nu a fost prins. De aceea am și publicat înregistrările pentru a se vedea ce se întâmplă în această comună, fără ca nimeni să intervină. Am fost contactat de către oamenii legii după publicarea imaginilor și sper să îi găsească pe cei doi“, a declarat Gerald Simonis pentru Buletin de Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole