PSD Timiș – între prostie și prosteală, sub comanda lui Sorin Grindeanu și Alfred Simonis – bătaie de joc pe scară largă la adresa timișorenilor

Buletin de Timișoara a prezentat, joi, 17 august, faptul că două foste angajate din Primăria Timișoara au fost implicate în fraudarea angajărilor și au încheiat câte un acord de recunoaștere a vinovăție cu procurorii DNA.

Este vorba despre Elena Daniela Adam și Bianca Simona Vetrovetz care au fost condamnate la câte un an de închisoare cu suspendare în prima instanță după ce au recunoscut că, la cererea șefei de la Resurse Umane, Rodica Aurelian, au scris lucrările a cinci, respectiv nouă candidați agreați.

E vorba de Florin Răvășilă, fost director al Direcției Clădiri, Terenuri si Dotări Diverse – I Est în mandatul lui Nicolae Robu, despre care procurorii spun că nu a avut nicio implicare în trucarea concursurilor“, așa cum puteți citi pe larg AICI.

Buletin de Timișoara a arătat că Elena Daniela Adam este soția directorului de Spitalul de Copii Louis Țurcanu, Ovidiu Adam, fost președinte al Comisiei de Sănătate a PNL Timiș.

La rândul său, Bianca Simona Vetrovetz este nora unei vicepreședintă a PNL Timișoara, Carmen Popescu, membră în Consiliul de Administrație al Aquatim, unde a deținut chiar și funcția de președinte al CA-ului respectiv.

Buletin de Timișoara a mai arătat cum Carmen Popescu, vicepreședintă a PNL Timișoara, avea soțul angajat la Primăria Timișoara, nora angajată la Primăria Timișoara, firma fiului său contracte din bani publici cu diverse primarii, așa cum puteți citi AICI.

 PSD Timiș a reacționat, în 18 august, la dezvăluirile de presă printr-un comunicat.

(…) Iar din poziția de primar în funcție la momentul petrecerii fraudelor de mai sus, există două variante: fie e complice, fie este un om slab, ușor de prostit, care s-a înconjurat de infractori (și încă de câți)! Cât despre colegul de partid al domnului Robu, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, îi solicităm să renunțe la șeful Corpului său de Control, dovedit acum prin declarații și condamnări că a comis fraudă la concursul său de angajare “, se arăta într-un comunicat de presă al PSD Timiș.

Ei bine, după doar câteva zile, adică, ieri, 22 septembrie, liderul adevărat al PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a efectuat o vizită pe mai multe șantiere din județ, unde a fost însoțit…ATENȚIE… chiar de Alin Nica, șeful PNL Timiș, așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos, pe care cu câteva zile mai devreme PSD Timiș îl înfiera cu mânie proletară, deși acesta nu are nicio atribuție în proiectele vizate de vizita ministerială, deci nu era nevoie de prezența sa.

Din această cauză se ridică câteva întrebări: PSD Timiș colcăie de prostie sau PSD Timiș a luat-o pe urmele PNL Timiș de a prosti oamenii în față? Sau pur și simplu e o bătaie de joc generală la adresa cetățenilor? Sau poate simțul ridicolului și penibilului e contagios?

La asemenea comportamente nu se potrivește mai bine decât articolul Buletin de Timișoara din 6 august, intitulat: PSD Timiș – dus pe “culmile gloriei“ de la un partid de buzunar la un partid balama de Sorin Grindeanu și Alfred Simonis.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole