Eșec de proporții a lui Alin Nica la PNL Lugoj. Alegerile nu s-au desfășurat deoarece au participat doar 5 persoane

Conducerea județeană interimară a PNL Timiș, prin secretariatul filialei, a încercat astăzi să organizeze alegeri la PNL Lugoj. Totul s-a soldat cu un eșec total.

Procedura, una excepționată, vine ca urmare a dizolvării organizației de către BPJ interimar al PNL Timiș, deoarece primarul municipiului, Claudiu Buciu, care era și președinte interimar al PNL Lugoj, a refuzat să țină alegeri ca urmare a modificării normei de reprezentare a delegațiilor pentru alegerile județene care ar trebui să aibă loc sâmbătă, 7 august.

Astăzi, conducerea județeană interimară reprezentată prin Alin Nica și Dănuț Groza, secretar general, s-a deplasat la Casa de Cultură din Lugoj pentru a organiza alegeri, fără implicarea primarului Claudiu Buciu.

În ciuda apelurilor și mesajelor pe care sursele Buletin de Timișoara au declarat că cei doi le-au trimis  membrilor de partid, doar trei(3) membri s-au prezentat. Așadar în total, la alegerile pentru PNL Lugoj au participat cinci(5) persoane.

În aceste condiții, Alin Nica și Dănuț Groza au părăsit incinta după doar cinci minute, fără ca ședința să aibă loc.

Alegerile sunt necesare deoarece conform statului alegerile județene nu pot fi organizate dacă în municipiile județului nu au avut loc alegeri.

Rămâne de văzut cum se va desfășura sâmbătă Conferința județeană a PNL Timiș, în condițiile în care alegerile de la Lugoj nu au avut loc, iar cele de la Timișoara sunt contestate la Curtea de Arbitraj a PNL.

Senatorul USR Timiș, Nicu Fălcoi: la proiectul din Dumbrăvița sunt mari probleme cu lățimea benzilor, cu intersecțiile și cu intrările în curțile oamenilor – asta arată că PNL Timiș le-a livrat timișenilor o mare și gogonată minciună – a transformat un mic vătaf local într-un baronaș județean care e depășit de administrarea proiectelor județului

Senatorul USR Timiș, Nicu Fălcoi, a comentat într-o postare pe Facebook situația șantierului și calitatea lucrărilor la proiectul privind extinderea la patru benzi a drumului județean din Dumbrăvița, proiect al…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole