Timișoara: consilierul local PNL, Lucian Căldăraru, mesaj către colegii săi: lăsați behăiala

Consiliul Local Timișoara s-a întrunit astăzi într-o ședință extraordinară de plen.

Ca de obicei consilierii PNL s-au întrecut în grosolănisme care nu arată decât că nu s-au obișnuit nici acum cu postura de a nu mai reprezenta nimic în Timișoara.

Mai mult, deși la colțuri declară că Nicolae Robu nu mai are niciun viitor în cadrul partidului, în ședința de astăzi aleșii peneliști au făcut adevărate ode fostei administrații, ceea ce arată lipsa ideilor proprii care să fie promovate în actualul mandat.

Un exemplu de grosolănie a venit din partea consilierului PNL, care este și directorul Poștei Timișoara, fostul PDL-ist, Adrian Lulciuc, ținut încă în funcție deși este cercetat de Agenția Națională de Integritate atât pentru conflict de interese cât și pentru incompatibilitate.

Acesta s-a adresat președintelui de ședință Roxana Iliescu, de la partidul Pro România, pe un ton extrem de misogin, cu apelativul “domnișoara“ deși în societatea modernă apelativul mai este folosit decât la adresa copiilor sub 18 ani, și la modul peiorativ doamnelor, indiferent de starea civilă, sau în mediul rural unde sunt cetățeni ultra conservatori.

Un alt exemplu este cel al viceprimarului Cosmin Tabără care în mod repetat a făcut apel la colegii săi consilieri locali să grăbească încheierea ședinței pentru a nu ratat concertul Phoenix din Parcul Rozelor, ca și cum ordinea de zi nu era mai importantă.

Apogeul a fost atins de către venerabilul consilier local PNL Lucian Căldăraru care s-a adresat colegilor săi cu formularea: “Lăsați behăiala și treceți la treabă“.

Ceea ce s-a votat în CLT pălește în fața unor asemenea comportamente și discuții purtate în superioara Timișoară.  

Timișul la nivel european – sloganul PNL Timiș în 2020, demonstrat prin bătăi la alegerile interne, acuzații de furt și behăială.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole