Lidera USR Timișoara, Paula Romocean: prin Nicolae Robu cei de la PNL vor readucerea la putere a clanurilor și a mafiilor

USR Timișoara consideră, într-un comunicat de presă, că desemnarea lui Nicolae Robu, drept candidat al PNL pentru primăria Timișoarei, demonstrează lipsă de respect pentru aspirația timișorenilor la un oraș modern și european, fără circ și fără clanuri.

Mai arată lipsă de politicieni cu anvergură și viziune, un partid în degringoladă, care mai reprezintă doar interesele unor mafii locale, pe care administrația USR, condusă de Dominic Fritz, a început să le dezmembreze. Aceasta este oferta PNL pentru Timișoara: readucerea la putere, în Primăria Timișoara, a clanurilor și a mafiilor, prin Nicolae Robu. Cu Nicolae Robu, Timișoara nu era respectată, așa cum merită, pentru că acest fost primar, concediat de timișoreni, și-a transformat mandatul în circ. Dar în spatele concertelor la chitară și golurilor marcate, clanurile, interlopii și băieții deștepți, își făceau de cap“, arată Paula Romocean.

Consiliera locală le-a reamintit celor de la PNL și propriile jigniri pe care și le-au adus de-a lungul timpului.

Îi reamintesc domnului Alin Nica de propria lui declarație referitoare la Nicolae Robu: „Noi nu construim un partid de interlopi, așa că Nicolae Robu îi poate recupera în proiectul său de a deveni primar”. Ce înseamnă azi această declarație, dle Nica? Construiți partidul de interlopi, împreună cu dl Robu? Administrația USR a Timișoarei a început să decupleze interlopii, clanurile și mafiile de la resursele publice, din prima zi de mandat. De aceea am fost ținta atacurilor, în toți acești ani. Și vom fi, în continuare, acum că am început și recuperarea patrimoniului înstrăinat ilegal. Toate aceste mafii se reunesc acum în jurul dlui Robu“, susține lidera USR Timișoara.

Paula Romocean a mai precizat că primarul Dominic Fritz a decuplat mafia firmelor de partid de la banii publici.

PNL și Nicolae Robu pot să aibă în spate banii tuturor mafiilor,  alegerile se câștigă cu încrederea oamenilor. Și le vom câștiga, cum le-am câștigat și în 2020, pentru că am făcut treabă și arătăm că avem o viziune pentru Timișoara”, a declarat Paula Romocean, președinta USR Timișoara și lidera consilierilor locali USR. Reamintim că după preluarea mandatului, în urmă cu trei ani, Dominic Fritz a început curățenia în primărie. Primii au plecat Ionuț Nasleu, legătura lui Nicolae Robu cu lumea interlopă, care domină piețele și Florin Răvășilă, care era mână în mână cu mafia cimitirelor. Amândoi au dosar penal. Dominic Fritz este cel care a descoperit mafia angajărilor în administrația publică, cu concursuri falsificate, sub îndrumarea Rodicăi Aurelian, fosta șefă a resurselor umane. Și aceasta are dosar penal. Dominic Fritz a decuplat mafia firmelor de partid de la banii și patrimoniul Colterm. Iar recent a început recuperarea imobilelor și terenurilor de la Cârpaci și de la băieții deștepți care au furat malurile Begăi. Nici pe unii, nici pe ceilalți, nu i-a deranjat nicio autoritate a statului, timp de 8 ani, sub Nicolae Robu. Timișorenii vor avea de ales în 2024 între o administrație conectată la clanuri și o administrație conectată la oameni”, a mai declarat Paula Romocean, președinta USR Timișoara și lidera consilierilor locali USR.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole