PNL Timiș intră în era Gigi Becali și Dumitru Dragomir – “ne-am certat, dar fără jigniri“. Alin Nica nu îți amintește când a fost făcut mojic de Nicolae Robu

Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, spunea în luna august 2021 că președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, nu va avea o viață liniștită, pentru că el știe bine că va avea în curând “o colaborare” strânsă cu DNA, pentru a-și justifica averea fabuloasă.

Dacă ar avea un minim de onoare, dl Nica ar trebui să aibă la ora asta obrajii crăpați de rușine și să se retragă din viața publică. Nu pt o viață liniștită, pt că el știe bine că va avea în curând “o colaborare” strânsă cu DNA, pt a-și justifica averea fabuloasă, făcută exclusiv ca angajat public (!!!), primar de comună (!!!), cu salariu ff mic, de la absolvirea facultății, până în toamna 2020!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook la vremea respectivă, pe larg AICI.

Totodată, Nicolae Robu a avut și reacție la “declarațiile de mojic ale lui Alin Nica publicate în presa locală”, așa cum puteți citi AICI.

Astăzi, publicația Banatul Meu scrie că “mojicul“ de Alin Nica a declarat că Nicolae Robu ar putea fi candidatul PNL Timiș la alegerile din 2024.

Noi avem în momentul de față patru posibili candidați pe care îi urmărim  și în funcție de performanța lor publică ne vom hotărâ care e cea mai bună variantă pentru PNL. Nu e secret. Este Cosmin Tabără, actualul viceprimar al Timișoarei, este Marilen Pirtea, rectorul UVT, este fostul primar Nicolae Robu pe care nu l-am exclus din această evaluare și pot fi chiar și eu. Știu că se discută acest lucru, n-am exclus nici această variantă deși am mai declarat că eu aș prefera să mai continui la Consiliul Județean cu încă un mandat, fiindcă așa este normal să-ți duci la bun sfârșit proiectele pe care le-ai început. Vom lua decizia care este cea mai favorabilă PNL. Care să ne aducă maximum de voturi în 2024“, a spus astăzi Alin Nica, citat de Banatul Meu.

Referitor la jignirile din trecut, se pare că totul rămâne la nivelul lui Gigi Becali și Dumitru Dragomir: “M-am certat cu Mitică Dragomir, dar fără jigniri. El m-a făcut oligofren, eu l-am făcut zdreanță, dar nu ne-am insultat“.

Ceva asemănător a declarat și Alin Nica astăzi: “Nu mai țin minte. Nu țin minte în general cuvintele spuse la mânie și la supărare“.

Rămâne să fie stabilit, probabil în Biroul Politic Județean al PNL Timiș, cine este Gigi Becali și cine este Dumitru Dragomir.

În altă ordine de idei, jalnic a ajuns PNL Timiș, să împartă candidaturi un “Țăran“ de la Dudeștii Noi.

Lipsa de coerență a declarațiilor șefului PNL Timiș, Alin Nica, este una deja patologică, deoarece nu mai departe de vineri, 5 august, deci acum câteva zile, spunea că “cei excluși nu au viitor în PNL“, așa cum puteți citi AICI. Deși Nicolae Robu este încă membru al PNL Timiș, acesta a fost practic exclus din viața partidului după alegerile locale din 2020, iar invocarea sa ca și candidat, pentru a salva partidul, nu poate arăta decât mocirla creată de “echipa câștigătoare“ în care se zbate PNL Timiș sub conducerea lui Alin Nica și Dănuț Groza, dezastrul provocat și căutarea unui colac de salvare.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole