PSD-iștii s-au “ghiftuit“ la Mitropolia Banatului – cu ocazia vizitei ministrului PSD al Muncii, Marius Budăi

Mitropolitul Banatului, Înalt Preasfinția Sa Ioan, are deja o tradiție recunoscută de a oferi o masă de prânz unor demnitari care vizitează Timișoara, dar și de a oferi oblojire unor pseudo personalități politice locale aflate temporar la necaz.

Conform informații pe surse ale Buletin de Timișoara tradiția nu a fost întreruptă nici ieri când în municipiul de pe Bega s-a aflat ministrului PSD al Muncii, Marius Budăi.

Informația primită de redacția noastră ieri, a fost confirmată chiar astăzi de un participant la masa de la Mitropolie care a postat pe Facebook o fotografie din care putem vedea delegația pesedistă participantă.

Astfel, au servit – un vin de o extrem de bună calitate – și au mâncat bucate de post ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi; șeful PSD Timiș, Alfred Simonis; prefectul PSD de Timiș, Mihai Ritivoiu; subprefectul PSD de Timiș, Sorin Ionescu; șeful ITM Timiș, Pavel Kasai; șeful adjunct al ITM Timiș, Ileana Mogoșanu.

“Multumim Inalt Preasfintitului Ioan Selejan-Mitropolit al Banatului, pentru bunatatea, ospitalitatea si cuvintele pline de intelepciune! ,,Te poti ruga zile in sir, dar daca in inima ta nu exista iertare, esti izolat de mila Domnului” – Marcu 11:25“, a fost mesajul postat pe Facebook de participantul indiscret.

Într-o conferință de presă susținută tot ieri la Timișoara, ministrul PSD al Muncii, Marius Budăi, a anunțat probabil cuprins de emoția de la Mitropolie o nouă “pomană electorală“ – 50 de euro pentru persoanele vulnerabile sub formă de vouchere sociale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole