Prioritate în Primăria Timișoara: angajații să fie lăsați fără birouri

Mai mulți șefi din primăria Timișoara aflați în subordinea viceprimarului Ruben Lațcău vor rămâne fără birouri dedicate.

Edilul a anunțat că șefii de structuri vor primi birouri împreună cu funcționarii în așa fel încât spațiile să fie valorificate cât mai bine.

“Avem nevoie să facem o echilibrare în modul în care folosim spațiile. Este foarte evident că clădirea primăriei nu este una care să asigure niște condiții proprii, motiv pentru care trebuie să avem o echitate în modul în care folosim spațiile pe care le avem la dispoziție în așa fel încât să nu mai avem situații în care într-un birou de zece metri pătrați să avem douăzeci de oameni și într-o încăpere de douăzeci de metri pătrați să avem o singură persoană”, spune Ruben Lațcău, citat de Radio Timișoara.

Disputa pentru birourile din Primăria Timișoara a dus și la o anchetă a Poliției după ce biroul șefului Direcției Tehnice, Culiță Chiș, a fost încuiat cu un lacăt. Culiță Chiș a obținut o sentință favorabilă prin care măsurile de schimbare din funcție care îl vizau au fost suspendate.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole